Keystone logo

151 LLM Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechten 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Rechtenstudies
  • Algemene Rechten Studies
  • Rechten
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (151)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

LLM Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechten

Veel studenten hopen na het behalen van een bachelordiploma hoger onderwijs te volgen. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het veld van de wet, kan het verkrijgen van een LLM-diploma hen expertise geven in hun gekozen onderwerp, hen voorbereiden op succes in hun toekomstige loopbaan.

Wat is een LLM in juridische studies? Dit type programma geeft studenten meestal een volledig inzicht in de juridische kwesties in de bedrijfswereld. Cursussen omvatten doorgaans brede soorten wetgeving, waaronder regionale, handels-, commerciële en milieuaspecten. Via case studies, presentaties en projecten leren studenten over mensenrechten en geschillenbeslechting. Het doel van het programma is meestal om studenten bewust te maken van internationale wetten en hoe ze van invloed zijn op bedrijven.

Studenten ontwikkelen meestal vaardigheden terwijl ze deelnemen aan een LLM-programma. Verscheidene hiervan, zoals analytisch denken en probleemoplossend vermogen, stellen studenten in staat om complexe juridische kwesties en ontwerpoplossingen volledig te begrijpen en kunnen mogelijk leiden tot baanontwikkelingen. Anderen, zoals communicatieve vaardigheden, zijn nuttig zowel op het gebied van de carrière als op persoonlijke gebieden van het leven.

De kosten van een LLM-programma verschillen per school. Elke universiteit biedt verschillende programma's en heeft zijn eigen collegegeld, dus de kosten kunnen heel verschillend zijn, vooral tussen scholen in verschillende landen.

De vraag naar mensen met een achtergrond in juridische studies groeit naarmate de wereld vooruitgaat met technologie en wereldwijde handel. Sommige studenten worden paralegals. Anderen werken liever als juridische assistenten. Velen gebruiken hun kennis om legale professoren te worden, terwijl anderen doorgaan met hun opleiding en uiteindelijk advocaten worden. Banen als juridisch adviseurs zijn vaak beschikbaar, of studenten kunnen kiezen om te werken als juridische analisten en onderzoekers.

Veel scholen over de hele wereld erkennen de behoefte die studenten hebben aan flexibele lessen. Om aan deze vraag te voldoen, bieden universiteiten meer online lessen dan ooit tevoren. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.