Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 3 Masters in Rechten  (LLM) Opleidingen in Procesvoering 2023

3 LLM Opleidingen in Procesvoering 2023

Overzicht

Studenten die een wettelijk diploma behalen en hun kennis van een bepaald rechtsgebied willen vergroten, kunnen ervoor kiezen om een ​​LLM te volgen. Dit type geavanceerde juridische opleiding helpt studenten meer te weten te komen over een specifiek vakgebied, aangezien dit van toepassing is op het juridische gebied.

Wat is een LLM in Geschillen? Studenten die werken aan deze geavanceerde graad nemen meestal cursussen die betrekking hebben op de praktijk van geschillen in de juridische sector. Studenten kunnen bijvoorbeeld geavanceerde procesadviezen, geavanceerd bewijsmateriaal, onderhandeling en conflictbeheersing, vooronderzoek in strafzaken en arbitragecursussen volgen. Klassen kunnen ook over ethiek gaan in het proces van procesvoering en alternatieven voor geschillen voor het oplossen van geschillen.

Een van de belangrijkste voordelen van het behalen van een LLM in Geschillen is dat studenten kunnen leren hoe ze geschillen tussen twee partijen effectief kunnen oplossen, waardoor ze vasthoudend en effectief juridische professionals kunnen worden. Ze kunnen ook hun kennis van rechtszaken verbeteren en hun procestactieken verfijnen, waardoor ze meer kunnen verdienen in hun carrière.

Er zijn geen vaste kosten voor het behalen van dit geavanceerde juridische diploma. Dit komt omdat hoeveel een LLM in proceskosten afhankelijk is van veel factoren, zoals het collegegeldtarief en of het programma in persoon of online wordt gehouden.

De meeste studenten die afstuderen met een LLM in Litigation worden in enige vorm procureurs. Sommigen besluiten om in de particuliere sector te werken voor commerciële organisaties of individuen, maar anderen kunnen besluiten om voor de overheid te werken als openbare verdediger. Degenen die deze graad behalen, kunnen ook besluiten hun vaardigheden te gebruiken en deze gebruiken om een ​​professionele bemiddelaar te worden die bedrijven en individuen helpt om conflicten buiten het rechtssysteem effectief op te lossen.

Degenen die een LLM in Litigation verdienen, krijgen misschien de kans om zichzelf te lanceren in een succesvolle carrière. Ga voor meer informatie naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • LLM
  • Rechtenstudies
  • Studies geschillenbeslechting
  • Procesvoering
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat