Keystone logo

4 LLM Opleidingen in Onderwijsrecht in Verenigd Koninkrijk voor 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Verenigd Koninkrijk
  • Rechtenstudies
  • Studies bestuursrecht
  • Onderwijsrecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

LLM Opleidingen in Onderwijsrecht

Wat is onderwijsrecht?

Onderwijsrecht, of onderwijsrecht, is het geheel van wettelijke regels dat betrekking heeft op het aanbieden en beheren van onderwijs. Onderwijswetten worden uitgevaardigd op federaal, staats-, provinciaal, lokaal of territoriale/gemeentelijk niveau in landen over de hele wereld. Er zijn talloze rechterlijke beslissingen die van invloed zijn op de onderwijswetgeving, zoals beslissingen over mensenrechten, burgerrechten en godsdienstvrijheid.

Onderwijswetten kunnen internationaal of nationaal van aard zijn. Enkele voorbeelden zijn het recht op onderwijs dat wordt erkend door de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van de Verenigde Naties, leerplichtwetten, meerderjarigheidswetten, kinderarbeidwetten, gratis openbare onderwijswetten, gereguleerde particuliere scholen, onderwijsvouchers, en onderwijs privatiseringswetten.

Wat zijn de voordelen van een studie onderwijsrecht aan de universiteit?

Opleidingen onderwijsrecht zijn bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan in het onderwijs en mensenrechtenrecht. Afgestudeerden van deze programma's werken als advocaten, rechters, arbiters, opvoeders, onderzoekers, beleidsmakers en planners. De cursussen richten zich niet alleen op de juridische kant van het onderwijs, maar bevatten ook cursussen uit sociale wetenschappen zoals beleidsvorming en economie om een uitgebreid begrip van het veld te bieden.

Hoe zal een cursus onderwijsrecht uw toekomstige carrière helpen?

Onderwijswetten zijn vaak complex en moeilijk te begrijpen, zelfs voor advocaten met ervaring op dit gebied. Een persoon met een gezonde kennis van het onderwijsrecht komt waarschijnlijk in aanmerking voor meer intellectueel uitdagende functies of voor een loopbaan die een uitgebreide kennis van het onderwijsrecht vereist. Een diploma onderwijsrecht kan u geavanceerde inzichten bieden in de huidige debatten in het veld, wat nuttig zal blijken als u op de hoogte wilt blijven van veranderingen in uw professionele omgeving. Veel studenten die onderwijsrecht volgen, voelen zich ook aangetrokken tot dit rechtsgebied vanwege het feit dat hun cursussen zo'n breed scala aan uiteenlopende onderwerpen omvatten die een begrip van onderwijs als een groter concept bevorderen.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.