Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 52 Masters in Rechten  (LLM) Opleidingen in Ondernemingsrecht 2023

52 LLM Opleidingen in Ondernemingsrecht 2023

Overzicht

Een Master of Laws, of LLM, is meestal een eenjarige graad gevolgd door studenten die een geavanceerde certificering op het gebied van de wet zoeken. Afhankelijk van de instelling, kunnen studenten worden verplicht om een ​​scriptie af te leggen voorafgaand aan het afstuderen.

Wat is een LLM in het vennootschapsrecht? Met betrekking tot de praktijk en regulering van ondernemingen, bevatten curricula van ondernemingsrecht vaak een rijke staalkaart van financiële cursussen en intensieve juridische studies. Gemeenschappelijke onderzoeksgebieden omvatten fusies en overnames, grensoverschrijdende transacties, risicokapitaal, boekhoudkundige en belastingwetten. De meeste, maar niet alle, programma's hebben een internationaal component en studenten kunnen de optie hebben om zich te specialiseren in gebieden zoals het bank-, transactionele of investeringsrecht.

Uniek geschoold in zowel het bedrijfsleven als de wet, studenten kunnen veel vaardigheden opdoen om hen te helpen zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Naast hun geavanceerde kennis van economisch beleid, laten afgestudeerden vaak superieure onderhandelings- en redeneervaardigheden zien.

Kosten die verbonden zijn aan het nastreven van een LLM in het vennootschapsrecht, kunnen sterk variëren tussen programma's. De beste manier om uw potentiële kosten te meten, is vaak om contact op te nemen met programmacoördinatoren voor meer informatie.

Bedrijven breiden hun bereik regelmatig uit buiten hun nationale grenzen, en creëren daarmee een rijk veld van kansen voor specialisten op het gebied van ondernemingsrecht. Hoewel ze het vaakst worden aangetroffen bij grotere bedrijven als juridisch adviseur, specialisten op het gebied van risicobeheer en analisten voor bedrijfsstrategieën, zijn er veel andere rechtsgebieden beschikbaar voor afgestudeerden. Vastgoed, consultancy en particuliere bedrijven zijn andere populaire gebieden van werkgelegenheid voor professionals die zijn getraind in ondernemingsrecht, waar zij hun geavanceerde zakelijke inzicht en juridische expertise kunnen verlenen om gevoelige grensoverschrijdende transacties te vergemakkelijken.

Vaak afgestemd op internationaal leren, zijn programma's voor een LLM in het ondernemingsrecht verkrijgbaar in veel verschillende landen in de wereld en kunt u mogelijk uw opleiding voltooien in een virtuele omgeving. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • LLM
  • Rechtenstudies
  • Studies ondernemingsrecht
  • Ondernemingsrecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (52)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat