Keystone logo

Filters

 • LLM
 • Nederlanden
Vakgebieden
  Business Studies (0)
 • Economische studies (1)
 • Gezondheidszorg (0)
 • Rechtenstudies (43)
 • Talen (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

43 LLM Opleidingen in Nederlanden voor 2024

  Popular study format

  LLM Opleidingen in Nederlanden

  Nederland trekt studenten van over de hele wereld voor afgestudeerde licentiaat in de rechten-programma's. Met een internationale studentenpopulatie, Nederland omarmt diversiteit. Studenten genieten van de vooruitstrevende samenleving, talloze mogelijkheden voor culturele groei en intellectuele stimulatie die wordt ervaren bij het wonen en studeren in Nederland. Met een LLM in Nederland, zullen de studenten hebben geen gebrek aan dingen te zien, doen en te ontdekken.

  Er zijn tal van mogelijkheden om expertise op een bepaald gebied van wet te krijgen binnen de LLM in Nederland programma's. Specialisatie gebieden voor een LLM in Nederland zijn de Europese wetgeving, internationaal recht, belastingen, financiën, het strafrecht, business, technologie en economie, onder verscheidene andere opties. Afgestudeerden van LLM in Nederland programma's kunnen profiteren van de enorme professionele netwerk dat kan worden ontwikkeld en de waardevolle internationale ervaring, zowel het verstrekken van een competitief voordeel in de wereldwijde arbeidsmarkt.

  U kunt hieronder bladeren door de programma's om de LLM in Nederland die geschikt is voor u te vinden. Neem de volgende stap in de richting van je toekomst, vandaag!