Keystone logo

1 LLM Opleidingen in Economische studies Financiën Naleving (compliance) 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Economische studies
  • Financiën
Vakgebieden
  • Economische studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

LLM Opleidingen in Economische studies Financiën Naleving (compliance)

Ook bekend als een Master of Laws, is een LLM een postuniversitaire graad die geavanceerde juridische kennis betekent. Studenten voltooien meestal cursussen binnen een jaar, maar sommige programma's kan tot twee jaar duren om te voltooien.

Wat is een LLM in Compliance? Studenten die deze opleiding volgen, hebben vaak de keuze om een ​​breed scala aan regelgevingskwesties te behandelen. Gezondheidszorg en bedrijfsregels zijn gemeenschappelijke wegen voor specialisatie, maar programma's kunnen studenten ook de kans bieden om aan internationale, privacy- of klinische onderzoeksnormen te voldoen. Veel wetenschappers besteden ook veel aandacht aan risicobeheer, het ontwikkelen van het vermogen om regelgevingsrisico's in te schatten en systemen te ontwikkelen om deze te mitigeren of te minimaliseren. Cursussen kunnen gericht zijn op regelgeving binnen een specifieke branche of locale of kunnen studenten voorzien van een algemene en internationale reikwijdte van hedendaagse wettelijke voorschriften.

Afgestudeerden met een LLM in Compliance hebben vaak bedrijfskritieke vaardigheden, zoals het vermogen om risico's te beheersen, juridische documentatie samen te stellen en een multidisciplinair managementteam te leiden. Deze vaardigheden kunnen behulpzaam zijn om boven de concurrentie uit te stijgen en de interpersoonlijke relaties van een student te ontwikkelen.

Veel instellingen beschikken over een geprojecteerd budget op hun website om potentiële studenten te voorzien van kostenramingen. Omdat de bijbehorende kosten op basis van verschillende factoren aanzienlijk kunnen variëren, kunt u vaak de meest actuele informatie vinden door rechtstreeks contact op te nemen met uw scholen.

Banen die voldoen aan de richtlijnen zijn ruim en beschikbaar over de hele wereld. In combinatie met een Juris-arts, of in sommige landen, een eerste graad in het recht, kunnen studenten verder gaan als advocaten, general counsel, management consultants, toezichthouders en compliance-directors. Afgestudeerden worden vaak gezocht door multinationale bedrijven om expertise en overzicht te bieden voor wettelijke vereisten, evenals om trainingsprogramma's te ontwerpen, implementeren en onderhouden om ervoor te zorgen dat aan deze vereisten wordt voldaan, naast vele andere hoge verantwoordelijkheden op hoog niveau.

Een LLM in Compliance is verkrijgbaar bij verschillende universiteiten over de hele wereld en kan worden afgerond op de campus, online of met blended aanwezigheid. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.