Keystone logo

1 Deeltijd LLM Opleidingen in Rechtenstudies Studies geschillenbeslechting Mediation in Birmingham, Verenigd Koninkrijk voor 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Verenigd Koninkrijk
  • Rechtenstudies
  • Studies geschillenbeslechting
  • Mediation
  • Birmingham
  • Deeltijd
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Deeltijd LLM Opleidingen in Rechtenstudies Studies geschillenbeslechting Mediation

Birmingham is de thuisbasis van zes universiteiten, grootste voortgezet onderwijs universiteit in het Verenigd Koninkrijk, drie business scholen en drie religieuze hogescholen. Het is geen wonder het is de tweede meest bevolkte Britse stad, met uitzondering van Londen.

Wat is bemiddeling?
Bemiddeling is een proces waarbij alle partijen bij een geschil samenkomen, gefaciliteerd door een bemiddelaar die hen helpt opties te onderzoeken om hun meningsverschillen op te lossen en tot overeenstemming te komen. De bemiddelaars nemen geen beslissingen voor de twistende partijen, maar proberen hen in plaats daarvan te helpen hun eigen oplossing voor het probleem te vinden. Bemiddeling wordt vaak gebruikt wanneer personen die betrokken zijn bij een conflict vrijwillig bereid zijn om deel te nemen aan het proces. Het is succesvol geweest, zelfs wanneer een of meer van de partijen vijandig staan tegenover actieve deelname aan bemiddeling.

Bemiddeling vindt meestal plaats buiten het gerechtelijk systeem om, zodat het als vertrouwelijk en niet-openbaar kan worden beschouwd, hoewel de wetten van rechtsgebied tot rechtsgebied verschillen met betrekking tot de vraag of geschillen naar bemiddeling moeten gaan voordat ze voor de rechtbank worden gebracht. De kosten van de bemiddeling worden gedeeld tussen de partijen die in conflict zijn, en deze vergoedingen kunnen lager zijn dan wat het zou hebben gekost voor elk van hen om hun eigen advocaten in te huren om de zaak te behandelen als ze deze voor de rechtbank hadden gebracht.

Bemiddeling banen
Functies van bemiddelaars zijn onder meer juridische bemiddelaars die door de rechtbank goedgekeurde trainingsprogramma's hebben gevolgd, bemiddelaars voor schikkingen die mensen helpen geschillen buiten de rechtbank om op te lossen, of casemanagers die zich voornamelijk richten op het helpen van mensen bij de voorbereiding op hun bemiddelingssessies.

Waarom is het studeren van Mediation belangrijk?
De vaardigheden die bij bemiddeling worden geleerd, zoals actief luisteren en het vermogen om goed met anderen te communiceren, zijn breed toepasbaar op andere gebieden van het leven. De opleiding voor deze vorm van mediation is een uitstekende manier voor rechtenstudenten om hun communicatieve en probleemoplossende vaardigheden te verbeteren voordat ze de advocatuur in gaan.

Wat zijn de voordelen van het studeren van Mediation?
Een mediationopleiding is niet wettelijk verplicht om mediator te worden, maar kan wel nuttig zijn voor wie zich op dit gebied wil bekwamen. Deelname aan een mediationcursus toont interesse in het helpen van anderen bij het oplossen van geschillen en laat zien dat de persoon enige kennis heeft van hoe mediation werkt. Bovendien kan het volgen van een bemiddelingscursus iemand beter verkoopbaar maken in dit steeds populairder wordende praktijkgebied.

Wat ga ik studeren tijdens mijn opleiding Mediation?
Een diploma in bemiddeling zal studenten kennis laten maken met de manieren waarop mensen conflicten vreedzaam oplossen, met speciale aandacht voor hoe bemiddeling kan worden gebruikt om gerechtelijke procedures te vermijden. Studenten worden blootgesteld aan verschillende stijlen van geschillenbeslechting, zodat ze een beter idee hebben van welk type het beste werkt voor elke situatie. Ze leren ook over juridische kwesties in verband met bemiddeling en hoe deze kan worden gebruikt als alternatief voor procesvoering.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.

Deeltijds leren stelt iemand in staat een diploma of kwalificatie te behalen, zelfs als hij niet voltijds naar school kan. Men kan in eigen tempo leren en geleidelijk aan studiepunten opbouwen die meetellen voor een eindkwalificatie.