Keystone logo

5 LLM Opleidingen in Rechtenstudies Studies geschillenbeslechting Mediation 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Rechtenstudies
  • Studies geschillenbeslechting
  • Mediation
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

LLM Opleidingen in Rechtenstudies Studies geschillenbeslechting Mediation

Het juridische veld kent veel specifieke soorten wetten en LLM-graden helpen studenten specifiek een van deze vele facetten te bestuderen. Studenten gaan meestal door met het behalen van een van deze geavanceerde juridische graden na het afstuderen van de rechten of na een paar jaar werken als advocaat.

Wat is een LLM in bemiddeling? Wanneer studenten naar dit niveau toe werken, bestuderen ze de rigoureuze theoretische principes van conflictoplossing en bemiddeling. Ze kunnen ook uitgebreid casestudies en simulaties bestuderen die hen helpen de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om mediator te worden. Bovendien kunnen studenten meer leren over waarom bemiddeling een gunstige vorm van geschillenbeslechting is en wanneer deze moet worden gebruikt om mensen, organisaties en bedrijven te helpen problemen op te lossen.

Degenen die dit geavanceerde juridische diploma behalen, kunnen mogelijk onderhandelingsdeskundigen worden, die hen kunnen helpen meer in hun vakgebied te verdienen. Ze kunnen ook hun organisatorische vaardigheden en communicatievaardigheden verbeteren, waardoor ze tijdens hun hele loopbaan promotie kunnen maken.

De locatie van de school is bijgewoond, of het programma online of persoonlijk is en hoe lang het duurt om alles af te ronden, alle van invloed op de totale kosten van het verdienen van een LLM in bemiddeling. Hoeveel de school aan collegegeld in rekening brengt, heeft ook invloed op de kosten om dit diploma te behalen.

Hoewel veel studenten die een LLM in bemiddeling behalen, professionele bemiddelaars of arbiters worden, of ze nu al een advocaat zijn, passen veel studenten deze vaardigheden toe binnen een ander beroep. Sommigen verdienen bijvoorbeeld een LLM in bemiddeling en passen hun onderhandelingsvaardigheden toe als docent, human resources professional of manager. Anderen gebruiken deze vaardigheden om hun prestaties als coach of maatschappelijk werker in veel verschillende industrieën te verbeteren.

Er zijn vaak spannende mogelijkheden voor afgestudeerden van dit type LLM-programma. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.