Keystone logo

Filters

 • LLM
Vakgebieden
  Business Studies (0)
 • Economische studies (1)
 • Gezondheidszorg (0)
 • Rechtenstudies (7)
 • Talen (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

7 LLM Opleidingen in Groothertogdom Luxemburg voor 2024

  Popular study format

  LLM Opleidingen in Groothertogdom Luxemburg

  Een LLM in Luxemburg is een fantastische kans voor een Graduate Law programma in een prachtig land vol schoonheid. Er is voor elk wat wils in Luxemburg, met inbegrip van bruisende steden, charmante historische steden, weelderige bossen, schilderachtige landschappen, en een uitstekende keuken. Studenten die een LLM in Luxemburg hebben het voordeel van gemakkelijk reizen naar andere Europese landen, evenals de mogelijkheid om een ​​professioneel netwerk dat kan allerlei plaatsen in Europa te ontwikkelen.

  LLM in Luxemburg-programma's zijn bedoeld voor studenten die expertise te ontwikkelen in een bepaald gebied van het recht. Er zijn verschillende gebieden van specialisatie, zoals Europees recht, economisch recht, internationaal recht, financiën, en ondernemingsrecht, onder anderen. Met een LLM in Luxemburg, zullen de studenten ervaren strenge cursussen in combinatie met seminaries, stage en onderzoek. Afgestudeerden hebben de mogelijkheden voor doorgroei in Europa en daarbuiten.

  Onder Blader door de programma's voor meer informatie over een LLM in Luxemburg te leren.Neem de volgende stap vandaag en vind de opleiding waarnaar u op zoek bent!