Keystone logo

1 LLM Opleidingen in Luchtvaartrecht 2024

Filters

Filters

 • LLM
 • Rechtenstudies
 • Studies internationaal recht
 • Luchtvaartrecht
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (1)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Popular study format

  Popular locations

  LLM Opleidingen in Luchtvaartrecht

  Een LLM, of Master of Laws, is een diploma dat wordt toegekend aan personen die een dieper inzicht in een gespecialiseerd gebied van de wet nastreven. De meeste programma's variëren in lengte en duren ongeveer één tot drie jaar om te voltooien.

  Wat is een LLM in luchtvaartwetgeving? Dit programma richt zich op een zeer gespecialiseerd juridisch gebied: luchtvaartwetgeving. Cursussen in dit programma bieden studenten doorgaans een goed begrip van de lucht- en ruimtevaartwetgeving in de publieke en private sector. Cursussen kunnen betrekking hebben op de verscheidenheid aan uitdagingen en problemen waarmee de sector wordt geconfronteerd en hoe ervoor te zorgen dat bedrijven voldoen aan de branchevoorschriften. Cursusleiders kunnen zich intensief richten op de wet met betrekking tot duurzaamheid, passagiersveiligheid, milieubescherming, eerlijke concurrentie, het gebruik van drones, onderzoek van ongevallen en de militarisering van de ruimte.

  Afgestudeerden van dit programma hebben over het algemeen sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden, die beide goed voor hen kunnen zijn in de wet of op enig ander gebied dat zij willen betreden. Daarnaast hebben deelnemers aan het programma een beter begrip van de luchtvaartregelgeving en hoe ze de veiligheid van consumenten en gebruikers beïnvloeden.

  De kosten van een LLM variëren. Waar een persoon woont, of hij of zij een college buiten de staat of buiten het land wil bijwonen en de duur van het programma zal allemaal een effect hebben op de uiteindelijke kosten van het lesgeld.

  Personen die afstuderen met een LLM in de luchtvaartwet kunnen merken dat ze veel interessante carrièrevooruitzichten hebben om uit te kiezen. Veel industrieën hebben een groeiende behoefte aan luchtvaartadvocaten en individuen kunnen een loopbaan volgen bij privébedrijven, internationale advocatenkantoren, overheidsorganisaties, burgerluchtvaart- of telecommunicatieorganisaties. Sommige afgestudeerden gaan mogelijk door met het leger.

  Programma's in het luchtvaartrecht worden steeds populairder, met meer scholen, waaronder aanbiedingen op de campus en online. Om de beste fit voor u te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.