Keystone logo

2 LLM Opleidingen in Juridische Procedure 2024

Filters

Filters

 • LLM
 • Rechtenstudies
 • Jurisprudentie
 • Juridische Procedure
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (2)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  LLM Opleidingen in Juridische Procedure

  De Master of Laws kan verschillende doelen hebben in verschillende landen. In de meeste Engels sprekende landen dient de LLM als een technische blik op een bepaalde tak van de wet voor studenten die al een Juris Doctor hebben. In andere landen zou het kunnen dienen als de professionele basisdiploma die vereist is om advocaat te worden.

  Wat is een LLM in Juridische procedure? Juridische procedure verwijst meestal naar de rol die een grondwet speelt in het strafrecht en de gerechtelijke procedures. Geleerden kunnen kijken naar het internationale procesrecht of zich richten op de procedure in bepaalde landen. Veel universiteiten hebben een verscheidenheid aan verplichte en keuzevakken. Het curriculum varieert vaak van school tot school, maar kan ook cursussen omvatten die lijken op een strafprocedure en onderzoek, berechting en strafrechtelijke procedure, huiselijk geweldbeleid, morele puzzels van het strafrecht, politieke en corporate corruptiewetgeving, en straf en veroordeling.

  Een beter begrip van juridische procedures kan een afgestudeerde een meer concurrerende kandidaat maken en zelfs tot een hoger beginsalaris leiden. Dit komt mede door de vaardigheden die door dit onderwijs zijn opgedaan. Studenten kunnen hun communicatie, kritisch denken en leiderschapsvaardigheden verbeteren.

  De kosten van een LLM kunnen van school tot school sterk verschillen. In grote mate hangt het van de duur van het programma af. De meeste LLM-programma's kunnen in een enkel academiejaar worden voltooid. Studenten moeten contact opnemen met hun gewenste school om te informeren naar het lesgeld.

  Een LLM in juridische procedure kan leiden tot een verscheidenheid aan banen binnen de juridische sector. Sommige studenten zijn procureurs, hoofdofficieren, hofbeheerders, criminologen, procedureadviseurs, constitutionele specialisten, jeugdrechters, rechters, bemiddelaars en adviseurs geworden. De exacte beschikbare kansen kunnen variëren op basis van iemands vooropleiding en werkgeschiedenis. Sommige wetenschappers kunnen ervoor kiezen om deze graad te gebruiken als basis voor nog meer onderwijs.

  Terwijl studenten zich klaarmaken om zich aan te melden, zijn ze mogelijk geïnteresseerd om te horen dat scholen over de hele wereld LLM-programma's aanbieden. Meer informatie over online of on-campus-programma's is eenvoudig. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.