Keystone logo

2 LLM Opleidingen in Rechtenstudies Studies bestuursrecht Juridisch Risicomanagement 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Rechtenstudies
  • Studies bestuursrecht
  • Juridisch Risicomanagement
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

LLM Opleidingen in Rechtenstudies Studies bestuursrecht Juridisch Risicomanagement

Door studenten een concurrentievoordeel en geavanceerde kennis te bieden, is een LLM een postgraduaat dat wereldwijd beschikbaar is. Ook bekend als Master of Laws, voltooien de meeste studenten hun studie binnen een jaar voltijds aanwezigheid.

Wat is een LLM in Legal Risk Management? Op het snijvlak van business en recht hebben studenten met een diploma in juridisch risicobeheer vaak een multidisciplinaire studielast. Fiduciair management, corporate governance en wettelijke compliance zijn conventionele contactpunten voor deze graden, waarmee studenten worden getraind in het beoordelen en beheren van financiële en juridische risico's voor verschillende soorten entiteiten. Keuze-aanbod omvat doorgaans boekhoudkundige en ethische cursussen, evenals wettelijke enquêtes voor gespecialiseerde juridische gebieden zoals gezondheidszorg, verzekeringen, milieurecht en financiële diensten.

Er zijn veel vaardigheden die studenten tijdens hun studie kunnen ontwikkelen, waaronder risicobeheer, zakelijk leiderschap en kritisch denken. Zowel in de private als in de publieke sector zijn deze eigenschappen van grote waarde, waardoor afgestudeerden kunnen worden gepositioneerd voor loopbaanontwikkeling en ze slimme financiële beslissingen kunnen nemen.

Elke instelling structureert hun vergoedingenschema anders en de prijzen kunnen van academiejaar veranderen. Onder andere mogelijke factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten zijn totale kredieturen, uw verblijfsstatus en de locatie van de universiteit.

De steeds veranderende aard van regelgeving en de gestage globalisering van het bedrijfsleven biedt een groot potentieel voor studenten. Even geschikt voor loopbanen in de overheidssector en in de privésector, afgestudeerden kunnen banen hebben als risicobeheerconsulenten, interne auditmanagers, risicoanalisten, compliance officers en anti-witwasanalisten. Industrieën waar deze afgestudeerden vaak worden aangetroffen, zijn gezondheidszorg, lokale en nationale overheid, verzekeringen, cyberbeveiliging en financiële diensten.

Een LLM in Legal Risk Management kan u de sleutel geven om verschillende nieuwe carrièredeuren te openen. Hoewel sommige programma's op zijn minst gedeeltelijk aanwezig zijn op de campus, kunnen veel graden in deze specialiteit volledig online worden voltooid. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.