Keystone logo

1 LLM Opleidingen in Islamitisch recht 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Rechtenstudies
  • Studies internationaal recht
  • Islamitisch recht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

LLM Opleidingen in Islamitisch recht

Een LLM-programma, of Master of Laws, wordt vaak gevolgd door studenten die al minstens één rechtendiploma hebben. Met dit programma kan de student zich concentreren op een bepaald gebied van juridische exploratie, zoals het gemeenschappelijke of het strafrecht, en is meestal een eenjarig programma voor een voltijdstudent.

Wat is een LLM in de islamitische wet? Dit programma richt zich voornamelijk op de juridische kwesties die verband houden met islamitische landen en steden. Een proefschrift over een onderwerp met betrekking tot de studierichting is mogelijk vereist en het afleggen van examens in bepaalde cursussen kan ook verplicht zijn. Onderwerpen die onder het programma vallen, kunnen islamitische wetgeving, mensenrechten en islamitische wetgeving, wetgeving en maatschappij in het Midden-Oosten en de geschiedenis van Israëlisch-Palestijnse conflicten omvatten.

Geleerden uit dit programma raken vaak vertrouwd met de islamitische gebruiken, waardoor ze vol vertrouwen kunnen reizen naar het Midden-Oosten. Ze kunnen ook de islamitische wet en de rechtszaalprocedures van deze regio beter begrijpen, waardoor ze waardevol worden als juridisch adviseur voor veel bedrijven.

De totale kosten van dit programma variëren van universiteit tot universiteit, en er zijn mogelijk financiële hulppakketten en beurzen beschikbaar. De student moet contact opnemen met elke school voor de uiteindelijke prijs en voor andere financiële details.

Afgestudeerden met een LLM in de islamitische wet zijn vaak in de vraag voor werk bij advocatenkantoren, internationale bedrijven, banken en onroerend goed bedrijven. Posities kunnen zijn: juridisch adviseur, advocaat, juridisch beheerder, onderzoeksmedewerker en juridisch redacteur voor juridische publicaties. Grote bedrijven die zaken doen met islamitische landen kunnen afgestudeerden aannemen voor juridische, financiële en vastgoedposities. Werk kan ook beschikbaar zijn in het politieke domein, maar ook voor overheidsinstanties.

Programma's in islamitisch recht worden aangeboden aan universiteiten over de hele wereld, zowel op de campus als online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.