Keystone logo

1 LLM Opleidingen in Mumbai, India voor 2024

Filters

Filters

  • LLM
Vakgebieden
    Business Studies (0)Economische studies (0)Gezondheidszorg (0)
  • Rechtenstudies (1)
  • Talen (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

LLM Opleidingen in Mumbai, India

Mumbai is een spannende en gevarieerde stad, een financieel centrum met een verscheidenheid aan cultuur, kunst, en een uitstekende onderwijsinstellingen. Het is een populaire locatie voor LLM studies, voor zowel internationale als binnenlandse studenten.

Voor een LLM in Mumbai, studenten kiezen een gebied van focus, enkele voorbeelden zijn het milieurecht, mensenrechten, ondernemingsrecht, intellectuele eigendom, en de staats-en bestuursrecht. Voor een LLM in Mumbai, variëren programma lengtes afhankelijk van de studies, maar de gemiddelde lengte voor full-time studie is ongeveer twee jaar. Studenten verkrijgen van een LLM in Mumbai zal ervaren uitdagend curriculum dat strenge cursussen, seminars, lezingen en een scriptie of proefschrift omvat. Studenten die een LLM in Mumbai leert de praktische toepassing van de theorie naar de real-world problemen door middel van cursussen die zich richten op de gerechtelijke procedure, grondwettelijk recht, en onderzoek in India en internationaal.

Neem een ​​kijkje op de LLM in Mumbai opties hieronder en neem de volgende stap op weg naar het bereiken van uw persoonlijke en professionele doelen!