Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 4 Masters in Rechten  (LLM) Opleidingen in Immigratierecht in Verenigd Koninkrijk 2024

4 LLM Opleidingen in Immigratierecht in Verenigd Koninkrijk 2024

Overzicht

Wat is immigratierecht?
Immigratierecht is een rechtsgebied dat het immigratieproces regelt, inclusief de toelating en verwijdering van vreemdelingen uit een land. Het behandelt ook de rechten en plichten van immigranten en de rechten en plichten van de landen waarnaar ze migreren.

Welke banen kan ik krijgen in immigratierecht?
Immigratierecht is een groeiend veld en er zijn veel mogelijkheden voor advocaten die erin gespecialiseerd zijn. Sommige banen die op dit gebied beschikbaar zijn, zijn onder meer immigratieadvocaat, asieladvocaat, immigratierechter, immigratieagent of -officier, grenspatrouilleagent, douane- en grensbewakingsfunctionaris en deportatiefunctionaris.

Waarom is het studeren van Immigratierecht belangrijk?
Het immigratierecht is een belangrijk rechtsgebied omdat het een van de meest fundamentele aspecten van het menselijk leven regelt: beweging. Het is ook een groeiend veld, aangezien het aantal immigranten wereldwijd blijft toenemen.

Wat ga ik studeren tijdens mijn opleiding Immigratierecht?
Je bestudeert verschillende onderwerpen met betrekking tot immigratiewetgeving, waaronder de huidige staat van immigratiewetgeving, verschillende soorten visa die beschikbaar zijn voor immigranten, het proces voor het aanvragen van een visum en de rechten van immigranten in verschillende landen.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.

Meer informatie

Filters

  • LLM
  • Verenigd Koninkrijk
  • Rechtenstudies
  • Studies nationaal recht
  • Immigratierecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden