Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 7 Masters in Rechten  (LLM) Opleidingen in Immigratierecht 2024

7 LLM Opleidingen in Immigratierecht 2024

Overzicht

Op juridisch gebied kan het nuttig zijn om kennis van zaken over individuele aspecten van de wet te hebben. Studenten die een loopbaan in het veld willen volgen, kunnen ervoor kiezen zich in te schrijven voor een LLM-programma om de gespecialiseerde kennis te verwerven die ze nodig hebben om te slagen.

Wat is een LLM in Immigration Law? Dit type programma bereidt studenten meestal voor op toekomstige banen in de rechten door hen uitgebreide kennis te bieden over onderwerpen als grensbeveiliging, technologie, cyberveiligheid, privacybeveiliging en militaire operaties en inlichtingen. Studenten kunnen ook administratief recht, transportveiligheid en federale contracten bestuderen om hen een volledig begrip van het onderwerp te geven.

Studenten ontwikkelen meestal een kritische vaardigheden terwijl ze zijn ingeschreven in een LLM-programma. Communicatie en taalvaardigheden kunnen hen helpen contact te leggen met klanten en zakelijke netwerken op te zetten en kunnen mogelijk leiden tot toekomstige banen. Sterke probleemoplossende vaardigheden kunnen nuttig zijn op meerdere gebieden van het leven.

Om de prijs van een LLM-programma te bepalen, kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met scholen van belang. Omdat elke school anders is en zijn eigen collegegeld bepaalt, variëren de kosten van het programma drastisch.

Nu meer mensen immigreren naar verschillende landen dan ooit tevoren, groeit de vraag naar werknemers met een achtergrond in immigratiewetgeving. Sommige studenten kiezen ervoor om immigratierechtadvocaten te worden, terwijl anderen werk vinden als technologiespecialisten en achtergrondcontroles uitvoeren op immigranten. Velen werken als douanebeambten. Anderen volgen carrières als immigratieambtenaren en andere typen overheidsfunctionarissen die werken voor immigratie- en binnenlandse veiligheidsagentschappen.

Een LLM-programma kan op de campus of online worden aangeboden. Online cursussen volgen kan een goede optie zijn voor studenten die proberen hun opleiding in balans te brengen met gezinnen en loopbanen. Om de juiste school te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • LLM
  • Rechtenstudies
  • Studies nationaal recht
  • Immigratierecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat