Keystone logo

4 LLM Opleidingen in Rechtenstudies Studies burgerlijk recht Gewoonterecht / Common Law 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Rechtenstudies
  • Studies burgerlijk recht
  • Gewoonterecht / Common Law
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

LLM Opleidingen in Rechtenstudies Studies burgerlijk recht Gewoonterecht / Common Law

Een LLM of Master of Laws is een geavanceerde graad, gespecialiseerd in rechten voor studenten die eerdere undergraduate-programma's hebben afgerond. Degenen die het programma willen volgen, moeten dat doen als ze geïnteresseerd zijn in een carrière in de rechten.

Wat is een LLM in Common Law? Een LLM richt zich op het geven van een grondige rechtszaalopleiding aan de studenten, samen met een goed begrip van de geschiedenis van het rechtssysteem, de praktijk van het recht en de wetenschap en theorie achter de wetten van een bepaald land. Cursussen in de common law kunnen meer gespecialiseerde rechtsgebieden omvatten, zoals civiel recht en milieu. Niet alleen kunnen studenten de bijzonderheden van de wet zelf leren, maar ze kunnen ook cursussen bijwonen die analytisch en kritisch denken versterken en real-time demonstraties en participatie aanmoedigen.

Het leren van de kunst van het debat in LLM-cursussen kan je de gelegenheid bieden om je communicatie-, presentatie- en legale navigatievaardigheden te versterken. Deze vaardigheden kunnen nuttig zijn bij het nastreven van hogere kwalificaties in andere educatieve programma's, het voltooien van persoonlijke projecten en het verkrijgen van carrièrekansen.

De kosten van een LLM-programma zijn afhankelijk van zowel de duur van het programma dat u bezoekt als de school die het programma aanbiedt. U moet ook rekening houden met uw legale verblijfplaats en de locatie van de school zelf, evenals met het aantal cursussen dat u moet volgen.

Als u een carrière in het gewoonterecht nastreeft, kunt u zich voorbereiden op het bar-examen in uw land, vooral als u op zoek bent naar een gekwalificeerde praktiserende advocaat. Zelfs als je ervoor kiest om niet deel te nemen aan het bar-examen, kan een carrière in het gewoonterecht ertoe leiden dat je consultant of paralegal wordt bij een advocatenkantoor met de juiste certificering. U kunt er ook voor kiezen om te werken voor een non-profitorganisatie of om een ​​juridisch team te helpen beheren of juridisch advies te geven. Andere gewone rechtsloopbanen kunnen in de academische wereld bestaan.

Programma's kunnen worden gevolgd aan een deelnemende universiteit of online. Het hangt allemaal af van uw persoonlijke voorkeuren. Ga je gang en zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.