Keystone logo

1 Deeltijd LLM Opleidingen in Rechtenstudies Wet bescherming persoonsgegevens Gegevensbeleid in Leeds, Verenigd Koninkrijk voor 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Verenigd Koninkrijk
  • Rechtenstudies
  • Wet bescherming persoonsgegevens
  • Gegevensbeleid
  • Deeltijd
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular education type

Deeltijd LLM Opleidingen in Rechtenstudies Wet bescherming persoonsgegevens Gegevensbeleid

Leeds is in West Yorkshire, met ongeveer een half miljoen burgers. De stad heeft drie hogescholen en drie universiteiten met een totaal van 250.000 studenten dat de helft van de bevolking van de stad te maken. Het werd uitgeroepen tot de beste Britse universiteit Destination door een enquête in The Independent.

Wat zijn gegevensbeleid?
Gegevensbeleid is gericht op de bescherming van digitale informatie en in het bijzonder persoonsgegevens. Persoonlijke gegevens zijn alle informatie die betrekking heeft op een persoon die kan worden geïdentificeerd aan de hand van die informatie, hetzij op zichzelf of in combinatie met andere informatie. Een graad in gegevensbeleid is een goede manier voor een persoon om op het gebied van privacywetgeving of cyberbeveiliging te komen. Dit veld kan worden gewijd aan individuen, bedrijven of instellingen.

Standaard gegevensbeschermingswetten zijn essentieel voor de sociaal-economische veiligheid van de 21e eeuw, omdat ze individuen bepaalde rechten bieden met betrekking tot hun persoonlijke informatie, waaronder wie deze kan verzamelen, hoe deze kan worden gebruikt en beschermd, en wat er gebeurt als er iets misgaat.

Wat ga ik studeren tijdens mijn opleiding Gegevensbeleid?
Tijdens het bestuderen van gegevensbeleid leren studenten over verschillende organisaties die persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken, hoe gegevens worden verzameld en opgeslagen en hoe gegevens kunnen worden misbruikt en gemanipuleerd. Gegevensbeleidsgraden richten zich ook op het toepassen van wetten en beleid op gegevensbescherming.

Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit voor diploma's op het gebied van gegevensbeleid?
Het gebied van gegevensbeleid groeit snel en steeds meer bedrijven verzamelen informatie van hun klanten en online profielen. Er is een grote vraag naar houders van een databeleidsdiploma en carrières in het databeleid bieden concurrerende salarissen en doorgroeimogelijkheden. Afgestudeerden op het gebied van gegevensbeleid kunnen werken als advocaten, nalevingsfunctionarissen, cyberbeveiligingsfunctionarissen of wetgevers.

Hoe weet ik of ik gegevensbeleid moet bestuderen?
Graden op het gebied van gegevensbeleid zijn een uitstekende keuze voor iedereen die een toekomst wil op het gebied van privacyrechten of cyberbeveiliging. Databeleidsgraden vereisen sterke vaardigheden in technologie en technologie. Studenten die geïnteresseerd zijn in gegevensbeleid moeten ook bereid zijn om complexe schriftelijke informatie te lezen en te begrijpen, detailgericht te zijn en sterke communicatievevaardigheden te hebben.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.

Deeltijds leren stelt iemand in staat een diploma of kwalificatie te behalen, zelfs als hij niet voltijds naar school kan. Men kan in eigen tempo leren en geleidelijk aan studiepunten opbouwen die meetellen voor een eindkwalificatie.