Keystone logo

1 LLM Opleidingen in EU-recht in Thessaloniki, Griekenland voor 2024

Filters

Filters

 • LLM
 • Rechtenstudies
 • Studies internationaal recht
 • EU-recht
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (1)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Popular study format

  Popular education type

  LLM Opleidingen in EU-recht

  De stad Thessaloniki is de tweede grootste van het land en de thuisbasis van meer dan 790.000 inwoners. Het is een van Griekenland's meest essentiële commerciële centra en speelt een belangrijke rol in de economie als geheel. Het herbergt het land de grootste universitaire onder andere instellingen.


  Wat is EU-recht?
  Het EU-recht is het recht dat de Europese Unie beheerst. Het behandelt een breed scala aan onderwerpen, van handel tot mensenrechten. Om EU-recht te studeren, moet je een goed begrip hebben van zowel de EU-instellingen als het recht zelf. Er zijn verschillende diploma's en cursussen beschikbaar in het EU-recht, dus er is voor elk wat wils.

  Welke carrières zijn er beschikbaar in het EU-recht?
  Afgestudeerden in EU-recht kunnen banen vinden in verschillende sectoren waarvoor kennis van het recht vereist is. Enkele veel voorkomende functies zijn werken voor een advocatenkantoor, de overheid of een ngo. Het EU-recht zal belangrijk zijn voor advocaten en advocaten die in de EU willen werken of wiens firma's entiteiten binnen de EU vertegenwoordigen of zakendoen. Bedrijfskundestudenten kunnen ook overwegen om EU-recht te studeren, vooral als ze internationaal zakendoen overwegen.

  Waarom is het belangrijk om EU-recht te studeren?
  Het bestuderen van EU-recht is om een aantal redenen belangrijk. Ten eerste krijgt u een goed begrip van de wet en hoe deze van toepassing is op de Europese Unie. Dit is waardevol voor iedereen die in de politiek of internationale betrekkingen wil werken. Ten tweede is er veel vraag naar afgestudeerden in EU-recht, dus je zult een baan kunnen vinden die bij je vaardigheden en interesses past.

  Wat zijn diploma's EU-recht?
  De meest voorkomende graad voor studenten die geïnteresseerd zijn in EU-recht is een graad in de rechten, zoals een LLB of een LLM. U vindt er ook bedrijfsdiploma's, postdoctorale diploma's en korte cursussen op het gebied van EU-recht. Cursussen EU-recht worden gewoonlijk aangeboden aan universiteiten en rechtsscholen in de Europese Unie.

  Welke onderwerpen komen aan bod in een diploma EU-recht?
  De onderwerpen die in het EU-recht worden behandeld, variëren afhankelijk van de opleiding of cursus die je kiest. Enkele gemeenschappelijke thema's zijn echter mensenrechten, handel en zakendoen en het recht van de Europese Unie. Dit betekent dat u een uitgebreid begrip krijgt van hoe het EU-recht werkt en hoe het mensen en bedrijven beïnvloedt.

  Griekenland ontwikkelden hun onderwijssysteem met het hoger onderwijs aan de top. Meer dan 40% van alle Grieken woont in Athene en er is ook waar de beste kansen op een niveau hoger onderwijs na te streven is. Begrensd door Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije, Griekenland is een toeristische parel met een van de wereld 's fantastische stranden.

  Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.