Keystone logo

7 LLM Opleidingen in Entertainmentrecht 2024

Filters

Filters

 • LLM
 • Rechtenstudies
 • Studies ondernemingsrecht
 • Entertainmentrecht
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (7)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  LLM Opleidingen in Entertainmentrecht

  Een Master of Laws (LL.M.) graad is een postgraduaat die zich richt op een specialisme van het recht. De internationaal erkende graad duurt ongeveer een jaar full-time klassen te verdienen.

  Een LL.M. in Entertainment wet is een postgraduaat die zich richt op de wet als het gaat om de entertainment industrie. Naast het leren over de basics, zijn studenten vaak nodig om ofwel een auteursrecht of intellectueel eigendomsrecht klasse en een klasse op communicatie recht en beleid. Ze moeten twee cursussen van hun keuze te nemen, met opties, waaronder reclame, e-commerce wetten en muziekindustrie wet, een paar te noemen.

  Zodra mensen voltooien deze klassen, zullen zij in staat zijn om hun kennis van entertainment recht, waaronder de specifieke kenmerken van de klassen kozen ze voor zichzelf te gebruiken, muzikanten, acteurs en andere kunstenaars te helpen en performers navigeren door de entertainment industrie.

  De kosten om cursussen te nemen om een ​​LL.M. te verdienenin Entertainment wet hangt af van waar de student besluit om naar school te gaan. Niet alleen zal de prijs variëren op basis van de gekozen instelling, zal ook afhangen van het land waar de student studeert.

  Personen die een LL.M. te verdienen in Entertainment Law meestal al een graad in de rechten die hen in staat stelt om te oefenen. Zodra ze vullen hun specialty cursussen, zullen zij in staat te pleiten voor rekening van hun cliënten. Dit kan onder meer het helpen van iemand die slachtoffer is van inbreuk of het helpen van een klant die is beschuldigd van de misdaad auteursrecht is geweest. Bovendien hebben ze vaak de kennis om te onderhandelen deals namens hun cliënten te zorgen dat ze zijn redelijk betaald voor hun talenten.

  Programma's om een ​​LL.M. te verkrijgen in Entertainment wet zijn verkrijgbaar in hogescholen en universiteiten over de hele wereld, waarvan er vele online cursussen, zodat studenten kunnen blijven tijdens hun studie te werken of wonen om andere verplichtingen.Aan de slag met een cursus te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.