Keystone logo

1 LLM Opleidingen in Economisch recht in Warschau, Polen voor 2024

Filters

Filters

 • LLM
 • Polen
 • Rechtenstudies
 • Studies economisch recht
 • Economisch recht
 • Warschau
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (1)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Popular study format

  LLM Opleidingen in Economisch recht

  Warschau de hoofdstad en de grootste stad van Polen wordt beschouwd als een belangrijke toeristische attractie, economische hub en educatief centrum zijn. De stad is vol met natuurlijke schoonheid en is een ideale educatieve hub voor natuurliefhebbers. Het heeft ook instellingen die opleidingen in uiteenlopende gebieden van het hoger onderwijs te bieden.

  Wat is economisch recht?
  In grote lijnen verwijst economisch recht naar de wettelijke regels en beginselen die de economische activiteit beheersen. Het omvat een breed scala aan disciplines, waaronder contractenrecht, ondernemingsrecht, goederenrecht en fiscaal recht.

  Economie en recht zijn twee nauw verwante studiegebieden. Economie is de studie van hoe mensen middelen gebruiken om goederen en diensten te produceren en recht is het systeem van regels dat menselijk gedrag regelt. Economie en recht zijn beide essentieel om te begrijpen hoe de samenleving werkt.

  Een graad in economisch recht kan leiden tot een verscheidenheid aan loopbanen, waaronder recht, financiën, bedrijfsleven en overheid. Afgestudeerden in economisch recht zijn goed toegerust om in een breed scala van bedrijfstakken te werken en er is veel vraag naar bij werkgevers.

  Waarom is het belangrijk om Economisch Recht te studeren?
  Economisch recht is een belangrijk studiegebied omdat het ons helpt de wetten te begrijpen die de economische activiteit beheersen. Het is essentieel voor iedereen die wil werken in de wet, financiën, het bedrijfsleven of de overheid. Afgestudeerden in economisch recht zijn erg in trek bij werkgevers en het onderwerp vormt een sterke basis voor een verscheidenheid aan loopbanen.

  Wat zijn graden economisch recht?
  Er zijn verschillende diploma's in economisch recht beschikbaar, waaronder niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's. Als u economisch recht overweegt als de focus voor een rechtenstudie, zult u waarschijnlijk een LLM of een MLS volgen. Economisch recht kan ook worden opgenomen in een masteropleiding of een MBA. Diploma's in economisch recht kunnen worden gestudeerd aan universiteiten en rechtsscholen over de hele wereld.

  Wat ga ik studeren tijdens mijn studie Economisch Recht?
  Graden in economisch recht bestrijken doorgaans een reeks onderwerpen, waaronder contractenrecht, ondernemingsrecht, eigendomsrecht en belastingrecht. Je leert ook over de economie achter deze wetten. Dit is essentieel om te begrijpen hoe de economie werkt en om weloverwogen beslissingen te nemen als advocaat of zakelijke professional.

  Net als veel andere EU-landen, Polen biedt goedkope of zelfs gratis onderwijs aan EU-studenten. Aankomende studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij hun gekozen Poolse instelling. De Universiteit van Warschau, bijvoorbeeld, kosten tussen £ 1.300 en £ 2.500 per jaar voor zijn taalcursussen Engels.

  Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.