Keystone logo

1 Afstand leren LLM Opleidingen in Duisburg, Duitsland voor 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Duitsland
  • Afstand leren
Vakgebieden
    Business Studies (0)Economische studies (0)Gezondheidszorg (0)
  • Rechtenstudies (1)
  • Talen (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Afstand leren LLM Opleidingen in Duisburg, Duitsland

Duisburg heeft zijn bestaan ​​en groei toegeschreven aan de samenvoeging van de omliggende kleine steden en dorpen. Het is en onafhankelijk grootstedelijk gebied ligt in het Noord-Rijnland-Westfalen staat, Duitsland. De stad heeft 7 districten die huis aan meer dan 400.000 inwoners zijn.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.

Online of afstandsonderwijs verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie- en communicatietechnologieën (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men altijd en overal toegang tot onderwijs met een beschikbare internetverbinding.