Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Masters in Rechten  (LLM) Opleidingen in Costa Rica 2024

1 LLM Opleidingen in Costa Rica 2024

Overzicht

Een LLM in Coast Rica is een top keuze voor veel internationale studenten. Costa Rica trekt mensen van over de hele wereld voor de prachtige stranden, uitstekende surfen, bossen, vulkanen, en wilde dieren, maar er zijn ook een aantal hoge kwaliteit geavanceerde wet opleidingen. Een LLM in Coast Rica is een spannende combinatie van carrière, avontuur, en culturele groei.

Costa Rica is een ideale locatie voor het verkrijgen van expertise op een gebied als het milieurecht. Er zijn ook programma's voor een LLM in Costa Rica in onderwerpen zoals het internationaal recht, mensenrechten, geschillenbeslechting, gezondheidsrecht, en het ondernemingsrecht. Studenten die deelnemen aan een LLM in Costa Rica ervaart een uitdagend curriculum meestal bestaat uit cursussen, onderzoek, en een master's thesis. Door middel van onderzoek van case studies, theorieën, en het gebruik van case simulaties, zullen de studenten krijgen een uitgebreide kennis van het recht in het specifieke gebied van belang.

Als een LLM in Costa Rica klinken als wat u zoekt, dan bladert u door de onderstaande programma's en vind de volgende stap in uw carrière!

Meer informatie

Filters

  • LLM
Vakgebieden
    Business Studies Economische studies Gezondheidszorg
  • Rechtenstudies
  • Talen
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden