Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 8 Masters in Rechten  (LLM) Opleidingen in Burgerrechtenwetgeving 2024

8 LLM Opleidingen in Burgerrechtenwetgeving 2024

Overzicht

Een LLM is een diploma dat wordt toegekend aan personen die ervoor hebben gekozen hun master in juridische studies na te streven. Individuen kunnen ervoor kiezen om een ​​LLM te verkrijgen om expertise op te doen in een gespecialiseerd rechtsgebied, zoals faillissementswetgeving of economisch recht.

Wat is een LLM in Civil Rights Law? Dit programma is ontworpen om studenten kritisch te laten nadenken over problemen die tegenwoordig minderheden betreffen. Cursussen kunnen zich richten op vrouwenrechten, genderstudies, inheemse mensen, immigranten of een andere groep die regelmatig door de meerderheid wordt getarget. Het doel van deze cursussen is om de analyse en de kritische analytische vaardigheden van de deelnemers te verbeteren, zodat ze wettelijke hervormingen kunnen doorvoeren of op zijn minst theorieën ontwikkelen over hoe toekomstige juridische hervormingen te leiden.

Personen die afstuderen met een graad in burgerrechten hebben de neiging om een ​​diep mededogen en begrip te hebben voor alle mensen en culturen. Veel afgestudeerden hebben ook een diep gevoel van goed en kwaad en een vermogen om diep en rationeel na te denken over hoe ze het recht kunnen zetten om fouten recht te zetten. Elk van deze eigenschappen kan hen goed van dienst zijn in alle aspecten van het leven.

De kosten van een LLM variëren aanzienlijk en zijn afhankelijk van een aantal factoren. Naast hun locatie en gekozen instelling, moeten individuen ook rekening houden met de kosten van levensonderhoud.

Afgestudeerden met een graad in burgerrechtenwetgeving kunnen later privéadvocaten voor burgerrechten worden, burgerrechtenactivisten of advocaten voor grote organisaties. Omdat de meeste bedrijven praktijken en procedures moeten implementeren om het risico van een discriminatiepak te verminderen, kunnen afgestudeerden van dit programma mogelijk werk vinden binnen de bedrijfssector. Sommigen kunnen later openbare advocaten worden en pleiten voor de rechten van degenen die geen middelen hebben.

Veel scholen bieden online LLM-programma's aan, wat handig is voor studenten die een voltijdbaan of een gezin hebben om voor te zorgen. Ga voor meer informatie over de beschikbare opties naar uw programma en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • LLM
  • Rechtenstudies
  • Mensenrechtenstudies
  • Burgerrechtenwetgeving
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat