Keystone logo

9 LLM Opleidingen in Rechtenstudies Beleid in Verenigd Koninkrijk voor 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Verenigd Koninkrijk
  • Rechtenstudies
  • Beleid
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

LLM Opleidingen in Rechtenstudies Beleid

Wat zijn de voordelen van beleid studeren aan de universiteit?

Beleidsprogramma's aan universiteiten zijn bedoeld om studenten juridische concepten bij te brengen en hoe het recht in verschillende vormen wordt toegepast. Een beleidsdiploma kan nuttig zijn voor mensen die in de publieke sector willen werken of een carrière in de politiek willen nastreven. Sommige mensen kiezen ervoor om beleid te studeren omdat ze geïnteresseerd zijn om betrokken te raken bij de overheid. Beleidscursussen bieden inzicht in hoe wetten worden gemaakt, hun impact op de samenleving en hoe ze individuele levens beïnvloeden. Veel beleidsgraden kunnen ook cursussen bevatten over het schrijven van beleid. Deze kunnen handig zijn voor mensen die bij de overheid willen werken of zelf wetten willen maken.

Wat kan ik doen met een diploma in beleid?

Beleid wordt vaak gezien als een ongebruikelijke studiekeuze onder studenten; het wordt echter steeds populairder. Een beleidsgraad kan worden gezien als gunstig voor mensen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière die sterk kritisch denken, creativiteit en uitstekende communicatieve vaardigheden vereist. Mensen met een beleidsdiploma kunnen na hun afstuderen ruime kansen op werk verwachten, omdat ze over deze vaardigheden beschikken. Beleid is een ideale studiekeuze als iemand in de toekomst betrokken wil raken bij de politiek, de wet of de overheid.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.