Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Masters in Rechten  (LLM) Opleidingen in Beleid 2023

LLM Opleidingen in Beleid 2023

Overzicht

Voor degenen met een afgestudeerde wet graden die op zoek zijn naar een bepaalde regio, kan het nuttig zijn om expertise op te doen door een Master of Laws of LLM te krijgen. Typisch voltooid in een enkel jaar, kan dit soort nagraadse wetenschapsgraad uw kennis en ervaring aanzienlijk verbeteren in het specifieke vakgebied van uw keuze.

Wat is een LLM in beleid? Wanneer iemand met een wetenschapsgraad meer uitsluitend wil richten op beleidswetten, kan de LLM in het beleid op verschillende terreinen worden verdiend. Publieke belangenwetgeving en -beleid, milieurecht en -beleid, en internationaal mededingingsrecht en -beleid zijn slechts enkele van de mogelijkheden om uit te kiezen. Omdat beleid zo'n grote rol speelt om de wetten zo goed mogelijk te gebruiken en ervoor te zorgen dat ze mensen helpen en ze niet belemmeren, kan het zeer lonend zijn om een ​​rol te spelen bij het creëren, wijzigen of afschaffen van beleid.

Het verdienen van een LLM in het beleid kan u een meer wenselijke advocaat maken, omdat elk bedrijf en bestuursorgaan over de hele wereld op een bepaald moment hulp nodig heeft met hun beleid. Het kan ook uw opbrengstpotentieel verhogen en kan zelfs helpen om je weg te baan op andere gebieden, zoals politiek.

Elke school die een LLM in Beleid biedt, heeft verschillende onderwijsprijzen op basis van verschillende factoren, zoals de omvang van de school en hoe prestigieus het is. Er zijn ook verschillende kosten voor scholen op basis van welk land zij gevestigd zijn.

Er zijn een breed scala aan carriereopties voor iemand met een LLM in beleid. U kunt de wet oefenen, lobbyist worden, met overheids- en non-profitorganisaties werken of in een denkketen werken om huidige problemen in het beleid te onderzoeken en te analyseren. Er zijn vrijwel ontelbare manieren om beleidsrecht te oefenen, aangezien elke industrie banen heeft die verband houden met beleid.

Er zijn veel prachtige scholen wereldwijd die een LLM in Beleid bieden.U kunt ook enkele lessen online online nemen. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • LLM
Vakgebieden
    Business Studies Economische studies Gezondheidszorg Rechtenstudies Talen
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat