Keystone logo

Deeltijd LLM Opleidingen in Arbeidsrecht in Johannesburg, Zuid-Afrika voor 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Zuid-Afrika
  • Rechtenstudies
  • Studies ondernemingsrecht
  • Arbeidsrecht
  • Johannesburg
  • Deeltijd
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (0)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

Clear filters

Deeltijd LLM Opleidingen in Arbeidsrecht

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Wat is arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht is het recht dat de arbeidsgerelateerde betrekkingen tussen individuen en hun werkgevers regelt. Dit omvat werknemers, werknemers, sollicitanten, vakbonden en beroepsverenigingen. Het arbeidsrecht heeft zich ontwikkeld tot een breed scala aan kwesties, waaronder de aansprakelijkheid van de werkgever voor de handelingen van zijn werknemers op het werk; basisregels over werktijden, loontarieven en contracten; en rechten van werknemers op zwangerschaps- of vaderschapsverlof, uitkeringen en pensioenregelingen. Ook het arbeidsrecht biedt kaders en regelingen voor het beëindigen van arbeidsverhoudingen.

Welke rechtencarrières zijn beschikbaar voor rechtenstudenten die arbeidsrecht studeren?

Er zijn verschillende juridische carrièremogelijkheden voor afgestudeerden in de rechten die arbeidsrecht hebben gestudeerd. Een mogelijke carrièremogelijkheid voor een afgestudeerde rechtenstudent of een rechtenstudent met interesse in arbeidsrecht omvat werken als advocaat bij privaatrechtelijke advocatenkantoren of advocatenkantoren die zich toeleggen op het gebied van arbeidsrecht. Afgestudeerden kunnen ook overwegen om als academici voor juridische commissies, rechtshervormingsorganen en rechtsuniversiteiten te werken. Een afgestudeerde rechtenstudent die geïnteresseerd is in arbeidsrecht kan ook werken als juridisch adviseur voor een vakbond of werkgever. Het kan ook betekenen dat je een wetschrijver wordt voor academische doeleinden of juridische uitgeverijen. Er zijn veel juridische carrières beschikbaar voor afgestudeerden in de rechten of rechtenstudenten die deze discipline bestuderen.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Een LLM of Master of Laws degree is een academische graad, vaak gezocht door studenten met undergraduate wet graden die op zoek zijn om zich grondiger te voeden in een bepaald gebied van wetgeving studie. LLM programma's zijn onderzoeksgerichte en duren meestal een jaar.

Deeltijds leren stelt iemand in staat een diploma of kwalificatie te behalen, zelfs als hij niet voltijds naar school kan. Men kan in eigen tempo leren en geleidelijk aan studiepunten opbouwen die meetellen voor een eindkwalificatie.