Keystone logo

Filters

 • LLM
 • Rechtenstudies
 • Studies ondernemingsrecht
 • Arbeidsrecht
 • Arbeidsrecht
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (15)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

15 LLM Opleidingen in Arbeidsrecht 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  LLM Opleidingen in Arbeidsrecht

  Degenen die een LLM houden in Arbeidsrecht zijn experts in de wet- en regelgeving regelen van de relatie werkgever-werknemer. Het verkrijgen van deze graad is een geweldige optie voor advocaten die proberen om open te stellen hun carrièremogelijkheden, want er is een constant hoge vraag naar expertise in arbeidsrecht.

  &nbsp

  Degenen die willen een afgestudeerde juridische graad na te streven vaak de vraag, wat is een LLM in Arbeidsrecht? Kortom, dit is een graduaat programma dat studenten voorziet van een grondige kennis van de wet- en regelgeving die betrokken zijn bij de werkgelegenheid. Deze kunnen bestaan ​​uit de studie van de wetten met betrekking tot discriminatie, vakbond, seksuele intimidatie en de veiligheid van de arbeidsomstandigheden.

  &nbsp

  Er zijn veel voordelen aan het invullen van een LLM in Arbeidsrecht. Onder deze is het feit dat het arbeidsrecht advocaten altijd hoog in het vaandel, ook in moeilijke economische omstandigheden.Dit komt omdat de deskundigheid van de werkgelegenheid advocaten is noodzakelijk zowel bij bedrijven zijn over de verhoging of het lijden van een daling.

  &nbsp

  De kosten van een LLM Arbeidsrecht zal afhangen van een aantal variabelen, waaronder de instelling, het land en de hoeveelheid tijd die een student nodig heeft om de cursus eisen te voltooien. Vanwege dit, kunnen aspirant-studenten vinden het nuttig zijn om grondig te herzien collegegeld en andere gerelateerde kosten bij het onderzoek naar de ideale school in die in te schrijven.

  &nbsp

  Er zijn veel carrièremogelijkheden die open te stellen zodra een LLM in Arbeidsrecht is verkregen. Degenen die dit diploma kan gaan in de traditionele eigen praktijk, hetzij op hun eigen of door lid te worden van een advocatenkantoor. Daarnaast kunnen posities beschikbaar als ondernemen in-house counsel of met overheidsinstanties die wetten werkgelegenheid af te dwingen.

  &nbsp

  Online applicaties maken het gemakkelijk om uw reis te beginnen naar het volgende niveau van uw juridische carrière. Bekijk eenvoudig uw beste opties door te kijken naar het programma lijst en bekijk hun eisen voor het indienen van een online applicatie. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.