Keystone logo

8 LLB Opleidingen in Wet- en regelgeving 2024

Filters

Filters

 • LLB
 • Rechtenstudies
 • Studies bestuursrecht
 • Wet- en regelgeving
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (8)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  LLB Opleidingen in Wet- en regelgeving

  Afhankelijk van het land waar de opleiding wordt aangeboden, kan een LLB worden aangewezen als een "LL.B ", een acroniem voor Bachelor of Laws of de Latijnse Legum Baccalaureus. Het wordt beschouwd als een eerste professionele graad in de meerderheid van de common law.

  Wat doet een LLB in wet-en regelgeving uit?

  Een LLB in wet-en regelgeving is een undergraduate-diploma rechten dat de student de flexibiliteit om hun studie rechten combineren met een andere discipline, zoals politieke wetenschappen, communicatie, business, economie, criminologie of het management maakt.

  Wat zijn de voordelen van een LLB in wet-en regelgeving?

  LLB programma's richten zich op het voorbereiden van studenten om een advocaat, advocaat, of advocaat te worden, en dus gewoonlijk richten op de verschillende core modules (bijv.: Contractenrecht, grondwettelijk recht, strafrecht, enz.) Bachelor of Law studenten kunnen ook cursussen in vennootschapsrecht, vreemdelingenrecht, intellectueel eigendomsrecht, mensenrechten, internationale politiek, de media, het bedrijfsleven, en meer nemen.

  Hoeveel kost het om een LLB nemen in wet-en regelgeving?

  De kosten van een LLB in wet-en regelgeving kan sterk variëren van de ene universiteit naar de andere. De prijs voor een drie-of vierjarige bacheloropleiding rechten zal ook afhangen van het land of gebied waar de student studies. De wijze van studie - zoals online, leren op afstand of op de campus - kan een student in staat 's tegelijk werken en studeren beïnvloeden.

  Waar kunt u een LLB studeren in wet-en regelgeving?

  LLB in wet-en regelgeving programma's worden aangeboden aan universiteiten in de meeste common law-landen, waaronder Australië, Canada, Maleisië, USA, UK, en nog veel meer. LLB programma's worden aangeboden aan universiteiten over de hele wereld, zoals Brazilië, Duitsland, Italië, Noorwegen, de Verenigde Staten en nog veel meer.

  Hoe te schrijven in een LLB i n wet en verordening?

  Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.