Keystone logo

25 LLB Opleidingen in Rechtenstudies Studies ondernemingsrecht 2024

Filters

Filters

  • LLB
  • Rechtenstudies
  • Studies ondernemingsrecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (25)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

LLB Opleidingen in Rechtenstudies Studies ondernemingsrecht

Een LLB, of Bachelor of Laws, is een undergraduate-opleiding die drie tot vijf jaar in beslag neemt. Het probeert normaal om de student een goed begrip van een bepaald rechtsgebied te geven met het doel van verdere studie of voor professionele vooruitgang.

Wat is een LLB in Business Law Studies? Het doel van deze opleiding is om studenten te leren over een breed scala van juridische kwesties met betrekking tot het ondernemingsrecht. Onderwerpsgebieden richten zich meestal op een bepaald land of op een bepaald gebied van het ondernemingsrecht, of onderwerpen kunnen algemener zijn. Het wordt normaal gesproken gegeven door professoren met geavanceerde wetenschappelijke referenties en / of echte wereldervaring. Het begint vaak met een fundamenteel jaar, het bouwen van een basis van juridische kennis, en dan cursussen kunnen meer gericht worden op een specifiek gebied van de wet.

Studenten ontwikkelen vaak uitstekende tijdmanagementvaardigheden, waardoor ze projecten op tijd in hun persoonlijke en professionele leven kunnen voltooien. Afgestudeerden verlaten doorgaans ook het programma met een goed begrip van de algemene rechtsbeginselen en van brede zakelijke activiteiten, vaardigheden die waardevol kunnen zijn op de werkplek.

De kosten van het programma zijn afhankelijk van schoolfinanciering en -middelen, de beschikbaarheid van financiële hulppakketten en andere factoren. Studenten moeten contact opnemen met elke universiteit voor meer informatie over prijzen.

Studenten die afstuderen met een diploma in bedrijfsrechtelijke studies kunnen doorgaan voor verdere scholing om een ​​diploma in de rechten te behalen, of ze mogen de professionele werkplek betreden. Ze zijn meestal in trek bij zowel advocatenkantoren en zakelijke instellingen, als op middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. Specifieke functies zijn vaak juridische griffie, paralegal, juridisch assistent, bedrijfsassistent, zakelijke en juridische adviseur en onderzoeker.

Een LLB in Business Law Studies is een breed aangeboden programma, beschikbaar in vele landen en universiteiten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.