Keystone logo

8 LLB Opleidingen in Rechtenstudies Studies strafrecht Strafrecht 2024

Filters

Filters

  • LLB
  • Rechtenstudies
  • Studies strafrecht
  • Strafrecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

LLB Opleidingen in Rechtenstudies Studies strafrecht Strafrecht

Een LLB is een diploma dat wordt toegekend aan personen die besloten hebben om een ​​dieper begrip van de wet na te streven. Sommige programma's zijn breder dan andere, maar elk programma is bedoeld om iemands opvoeding van de wet te verbeteren.

Wat is een LLB in het strafrecht? Een programma in het strafrecht is gericht op het vergroten van de kennis van leerlingen over het rechtssysteem, de beste juridische praktijken en crimineel gedrag. Het doel van de meeste programma's is om mensen te produceren die de juridische feiten kunnen beoordelen en op basis van hun bevindingen onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Cursussen kunnen zich richten op het onderwijzen van deelnemers aan het toepassen van de wet en criminologie in praktijksituaties. Studenten kunnen cursussen volgen met titels als Landrecht, Geschonden recht, Equity en Trusts en Contract Law, en deelnemen aan modules die een breed scala aan tot nadenken stemmende juridische onderwerpen behandelen.

Studenten die dit diploma volgen hebben vaak een goed begrip van juridische en criminologische principes. Bovendien studeren veel wetenschappers af met solide intellectuele vaardigheden en kwantitatieve redeneervermogen. Elk van deze vaardigheden kan afgestudeerden goed van dienst zijn op een aantal gebieden.

Hoeveel een persoon voor zijn of haar diploma zal betalen, hangt van een aantal factoren af. Deze omvatten de locatie van de school en de onderwijsmodus (online of op de campus).

Afgestudeerden van dit programma kunnen merken dat ze veel opwindende carrièremogelijkheden krijgen die hen worden aangeboden. Een persoon kan succes vinden als een criminele verdediger, openbare verdediger, wetshandhavingsfunctionaris of contractadvocaat. Hij of zij kan ook een carrière nastreven in de overheid, publieke, private of zakelijke sectoren.

Veel instellingen bieden een LLB in strafrecht aan, maar waar een student uiteindelijk terecht komt, hangt alles af van zijn of haar locatie en planning. Om meer te weten te komen over de opties die wachten, zoek je hieronder je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.