Keystone logo

6 LLB Opleidingen in Rechtenstudies Strafrecht 2024

Filters

Filters

 • LLB
 • Rechtenstudies
 • Strafrecht
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  LLB Opleidingen in Rechtenstudies Strafrecht

  Een LLB in het strafrecht kunnen mensen bieden een kans om hun diploma van tevoren met een focus op een specifiek gebied van het recht. Dit creëert een specialisatie voor de student, die hem of haar een betere kandidaat voor een aantal posities.

  Wat is Strafrecht?

  Strafrecht is een gebied van de wet die zich richt op politie en daders. Het is een gebied van wet die de criminologie en de toepassingen van de wet binnen een rechtszaal instelling omvat.

  Wat zijn de voordelen van het nemen van een LLB in het strafrecht?

  Studenten werken aan een LLB verdienen in het strafrecht zal werken in een gespecialiseerd gebied van het recht. Zullen deze studenten zijn betere kandidaten voor een loopbaan zoals advocaten en werken binnen rechtszalen dan degenen die een basiswet graad.Daarnaast leren ze werk-based applicatie, in plaats van brede juridische begrippen, waardoor ze "klaar om te werken " in het veld.

  Hoeveel kost het om Neem een LLB in het strafrecht?

  De kosten van dit type onderwijs verschilt aanzienlijk. De meeste scholen stellen collegegeld kosten op basis van tal van factoren, maar ook opties voor betaalbaar onderwijs beschikbaar zijn, vooral met online programma's.

  Wat zijn de vereisten voor een LLB in het strafrecht?

  Om een LLB in het strafrecht te verkrijgen, studenten over het algemeen hebben hun bachelor 's degree of het equivalent in dit gebied te hebben afgerond. Daarnaast zullen zij moeten gelden voor een wet school die het programma en voldoet aan alle eisen met betrekking tot onderwijs, Grade Point Average, en eerdere studies.

  Wat voor soort carrière kun je verwachten met een LLB in het strafrecht?

  Na zijn afstuderen, kunnen studenten met deze mate verwachten in het veld om te werken zoals strafrechtelijke verdediging, rechtszalen, en werken in openbare aanklager in de tijd met ervaring.

  LLB in Strafrecht Online

  Het verkrijgen van deze opleiding online is een optie. Dit kan veroorloven de student de mogelijkheid om zijn of haar onderwijs veilig te stellen tijdens het werken in het veld of werkt met een beperkt schema.

  Hoe te schrijven in een LLB in het strafrecht?

  &nbsp

  Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm