Keystone logo

1 LLB Opleidingen in Paralegal studies 2024

Filters

Filters

  • LLB
  • Rechtenstudies
  • Algemene Rechten Studies
  • Paralegal studies
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

LLB Opleidingen in Paralegal studies

Het ontvangen van een LLB is een prestatie die afgestudeerden op weg helpt om te werken op het gebied van de wet. Deze bachelor in de rechten geeft hen de kwalificaties om te werken in gespecialiseerde rechtsgebieden en opent deuren naar vele carrières.

Wat is een LLB in Paralegal Studies? Deze graad geeft studenten de professionele vaardigheden en kennis om te werken in de paralegal beroep. Veel cursussen worden gegeven door advocaten die de dagelijkse taken van een paralegal kunnen opsommen, zoals zoeken naar titels en het schrijven en indienen van legale verklaringen. Cursussen kunnen betrekking hebben op een scala aan juridische onderwerpen, zoals familierecht en strafrecht. Sommige programma's stellen studenten in staat een specialisatiegebied te kiezen.

Een graad in paralegal studies biedt studenten het vermogen om de advocatuur te begrijpen en te bepalen of ze willen gaan naar de rechtenstudie. Dit studiegebied zorgt voor sterke organisatorische vaardigheden, evenals probleemoplossende en logische vaardigheden die op veel gebieden van het leven kunnen worden overgedragen.

Elke universiteit is uniek en de kosten van de LLB op elke school kunnen variëren. Vanwege de verschillende locaties en programma's van de universiteiten zijn er geen vaste collegegelden over de hele linie. Deze opleiding duurt ongeveer vier jaar voltijds om te voltooien.

Deelnemers aan het programma in de paralegalstudies LLB worden vaak paralegals in advocatenkantoren maar vinden ook vaak een baan als juridisch assistent, juridisch medewerker of schade-expert. Anderen werken op verschillende manieren in juridische afdelingen van bedrijven. Studenten leren over vele aspecten van de advocatuur en doen ervaring op met de wetten van het land waarin ze studeren. Dit geeft hen de tools om diensten te verlenen, zoals advocaten helpen bij de voorbereiding op processen, sluitingen en hoorzittingen. Als een student zijn of haar opleiding verder heeft gespecialiseerd, zijn er nog meer vacatures op het gebied van specialisatie.

De LLB kan leiden tot een bloeiende carrière, en er zijn verschillende keuzes van universiteiten die deze graad aanbieden. Online-opties worden ook wereldwijd aangeboden, waardoor het leren bij de leerder kan komen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.