Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Bachelors in Rechten  (LLB) Opleidingen in Ondernemingsrecht 2024

1 LLB Opleidingen in Ondernemingsrecht 2024

Overzicht

Een LLB is een niet-gediplomeerde graad in de rechten die wordt aangeboden in de meeste common law-rechtsgebieden. Het is een kwalificerend rechtendiploma dat studenten voorbereidt op permanente scholing om een ​​advocaat of een advocaat te worden. Een JD is een vergelijkbare graad die wordt aangeboden in de Verenigde Staten en Canada.

Wat is een LLB in het vennootschapsrecht? Deze opleiding combineert de intellectuele striktheid verbonden aan een kwalificerend rechtendiploma met focus en commercieel bewustzijn. Studenten kunnen zowel fundamenteel rechtenstudies volgen als cursussen in handels- en bedrijfsrecht. Cursussen kunnen strafrecht, contractenrecht, praktijk van vennootschapsrecht en partnerschap, internationaal recht en handels- en consumentenrecht omvatten. Studenten kunnen ook de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan buitenschoolse activiteiten zoals mooting en juridische debatten.

Veel studenten ontwikkelen sterke schrijf- en communicatievaardigheden. Dit kan hen in staat stellen om betere cv's op te stellen die hen de gelegenheid bieden om meer sollicitatiegesprekken te krijgen. Studenten kunnen ook geavanceerde analytische vaardigheden verwerven.

Het behalen van een LLB in ondernemingsrecht kan afhankelijk van het programma drie tot vier jaar duren. Toekomstige studenten moeten verschillende instellingen onderzoeken en een programma vinden dat voor hen werkt. Het kantoor van opnames op de school biedt meer informatie over collegegeldkosten.

Afgestudeerden zijn meestal bereid om een ​​carrière in de advocatuur voort te zetten. Ze kunnen zich ook geschikt voelen voor een succesvolle loopbaan in een verscheidenheid aan banen voor bedrijven, bedrijven, openbare diensten of tewerkstelling in de derde sector. Het verdienen van een LLB is meestal een van de eerste stappen om een ​​advocaat of advocaat te worden. Andere loopbaantrajecten zijn onder meer barrister's clerk, licensed conveyancer, paralegal, human resources officer of effectenmakelaar.

Een LLB in het vennootschapsrecht kan aan verschillende universiteiten worden gestudeerd. Sommige cursussen kunnen online beschikbaar zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • LLB
  • Rechtenstudies
  • Studies ondernemingsrecht
  • Ondernemingsrecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden