Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 6 Bachelors in Rechten  (LLB) Opleidingen in Studies nationaal recht 2024

6 LLB Opleidingen in Studies nationaal recht 2024

Overzicht

Een bachelor in de rechten is een bachelordiploma dat is gericht op het gebied van het recht. Het kan dienen als een eerste professionele prijs, maar in sommige landen moeten studenten een ander diploma hebben voordat ze toegelaten worden tot een LLB-programma.

Wat is een LLB in nationale rechtenstudies? Het is een niet-gegradueerde blik op de wettigheid in een bepaald land. De nationale focus kan worden gekozen door de student of de school. Sommige nationale wetgevingsprogramma's kunnen zelfs kijken naar de rol die de wet speelt in de relatie tussen landen. Omdat dit studiegebied divers is, is het moeilijk om precies te weten welke cursussen geleerden volgen. Van de deelnemers mag worden verwacht dat zij civielrechtelijke en rechtsstelsels, rechtsvergelijkende systemen, Europese rechtsstelsels, arbeids- en arbeidsrecht, en familierecht en rechtvaardigheid voor gezinnen aangaan.

Het bestuderen van nationale wetgeving helpt deelnemers vaak hun kritische denk-, organisatie- en communicatievaardigheden aan te scherpen. Hoewel deze vaardigheden vaak worden gezocht door werkgevers, kunnen ze ook helpen afgestudeerden een succesvoller persoonlijk leven te leiden.

De kosten van een LLB kunnen van school tot school sterk verschillen. Vaak speelt de duur van het programma een grote rol bij het lesgeven. Het kan drie of vier jaar duren om een ​​LLB te voltooien.

Studenten die een LLB verdienen in nationale rechtenstudies kunnen ervoor kiezen hun opleiding voort te zetten via een masteropleiding om toegang te krijgen tot een breder scala aan carrièremogelijkheden. Een LLB kan echter leiden tot een zinvolle loopbaan als advocaat, junior onderzoeker, beleidsanalist, juridisch journalist, advocaat, advocaat of juridisch adviseur. Het is ook belangrijk op te merken dat veel afgestudeerden uiteindelijk werken bij advocatenkantoren, non-profitorganisaties, overheidsinstanties en internationale organisaties.

Een LLB is beschikbaar in vele delen van de wereld, waaronder Engeland, Schotland, Japan en Zuid-Afrika. Waar je ook woont, je kunt je mogelijk aanmelden voor dit programma via online cursussen. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze.

Meer informatie

Filters

  • LLB
  • Rechtenstudies
  • Studies nationaal recht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat