Keystone logo

1 Deeltijd LLB Opleidingen in Rechtenstudies Jurisprudentie Juridische Systemen in Kuala Lumpur, Maleisië voor 2024

Filters

Filters

  • LLB
  • Rechtenstudies
  • Jurisprudentie
  • Juridische Systemen
  • Deeltijd
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular education type

Deeltijd LLB Opleidingen in Rechtenstudies Jurisprudentie Juridische Systemen

De universiteiten in de hoofdstad van Maleisië staan ​​bekend om hun voorkeuren met diverse internationale universiteiten en goede ranking. Dit maakt het krijgen van internationale en hoger onderwijs goedkoper en beter. Het heeft een aantal waardige universiteiten, zoals de Universiteit van Maleisië en de Universiteit van Kuala Lumpur.

Juridische systemen bestuderen
Juridische systemen is de studie van het recht en het juridische proces. Het omvat leren over de geschiedenis van het recht, de instellingen en mensen die bij het juridische proces betrokken zijn, en hoe het recht in de praktijk wordt toegepast.

vacatures voor juridische systemen
Studenten met een hoofdvak in juridische systemen kunnen doorgaan naar een loopbaan in de wet, de overheid en de particuliere sector. Ze kunnen er ook voor kiezen om een vervolgopleiding in de rechten of een ander gerelateerd vakgebied te volgen. Minor in Legal Systems-studenten kunnen ook een loopbaan in de rechten vinden, maar ze kunnen ook werk vinden op andere gebieden, zoals bedrijfskunde, human resources en onderwijs.

Wat ga ik studeren tijdens mijn opleiding Rechtsstelsels?
Juridische systemen is een verplicht vak voor niet-gegradueerde studenten die rechten studeren. Op sommige universiteiten wordt het ook als major of minor aangeboden. De cursus behandelt een scala aan onderwerpen, waaronder onrechtmatige daad, contracten, strafrecht, familierecht en eigendomsrecht.

Als u de beste studie-omgeving in Azië nodig, inschrijven op het tertiair onderwijs in Maleisië.Dit is een land met een rijke cultuur en grote activiteiten te laten u te vermaken en ontspannen als je studeert in het land

Na een individuele undergraduate onderwijs is afgerond, zal hij of zij moet een LLB om daadwerkelijk te oefenen op het gebied van wetgeving na te streven. Dit programma duurt meestal drie tot vier jaar in beslag.

Deeltijds leren stelt iemand in staat een diploma of kwalificatie te behalen, zelfs als hij niet voltijds naar school kan. Men kan in eigen tempo leren en geleidelijk aan studiepunten opbouwen die meetellen voor een eindkwalificatie.