Keystone logo

4 LLB Opleidingen in Juridische Systemen in Verenigd Koninkrijk voor 2024

Filters

Filters

 • LLB
 • Verenigd Koninkrijk
 • Rechtenstudies
 • Jurisprudentie
 • Juridische Systemen
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (4)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  LLB Opleidingen in Juridische Systemen

  Juridische systemen bestuderen
  Juridische systemen is de studie van het recht en het juridische proces. Het omvat leren over de geschiedenis van het recht, de instellingen en mensen die bij het juridische proces betrokken zijn, en hoe het recht in de praktijk wordt toegepast.

  vacatures voor juridische systemen
  Studenten met een hoofdvak in juridische systemen kunnen doorgaan naar een loopbaan in de wet, de overheid en de particuliere sector. Ze kunnen er ook voor kiezen om een vervolgopleiding in de rechten of een ander gerelateerd vakgebied te volgen. Minor in Legal Systems-studenten kunnen ook een loopbaan in de rechten vinden, maar ze kunnen ook werk vinden op andere gebieden, zoals bedrijfskunde, human resources en onderwijs.

  Wat ga ik studeren tijdens mijn opleiding Rechtsstelsels?
  Juridische systemen is een verplicht vak voor niet-gegradueerde studenten die rechten studeren. Op sommige universiteiten wordt het ook als major of minor aangeboden. De cursus behandelt een scala aan onderwerpen, waaronder onrechtmatige daad, contracten, strafrecht, familierecht en eigendomsrecht.

  UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

  Na een individuele undergraduate onderwijs is afgerond, zal hij of zij moet een LLB om daadwerkelijk te oefenen op het gebied van wetgeving na te streven. Dit programma duurt meestal drie tot vier jaar in beslag.