Keystone logo

23 LLB Opleidingen in Rechtenstudies Studies internationaal recht 2024

Filters

Filters

  • LLB
  • Rechtenstudies
  • Studies internationaal recht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (23)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

LLB Opleidingen in Rechtenstudies Studies internationaal recht

Een Bachelor of Laws-programma heeft doorgaans een reeks minimale ingangseisen die zijn vastgesteld door elke instelling voor hoger onderwijs. Ingeschrevenen beginnen aan een programma dat hen voorbereidt op een beroep op een bepaald gebied van het juridische gebied.

Wat is een LLB in International Law Studies? Deze opleiding duurt normaal gesproken drie tot vijf jaar en is meestal een kwalificerende rechtenstudie, waardoor de afgestudeerde recht kan uitoefenen of door kan naar de volgende fase van zijn of haar opleiding. Cursussen zijn meestal gericht op hoe internationale relaties juridische conflicten en geschillen beïnvloeden. Vroegere cursussen kunnen zich concentreren op de basisprincipes van de wet, terwijl tweede- en derdejaars studenten mogelijk dieper op onderwerpen gaan ingaan. Een scriptie kan vereist zijn voor afstuderen.

Studenten die dit programma voltooien, vergroten vaak hun organisatorische vaardigheden en verbeteren hun productiviteit en efficiëntie thuis en op het werk. Ze breiden hun kennis van juridisch jargon vaak uit en ontwikkelen vaardigheden voor kritisch denken, die hen kunnen voorbereiden op verder studeren of promotie op de werkplek.

De kosten van deze opleiding variëren per instelling, maar ook per land. Toekomstige studenten moeten contact opnemen met de universiteit om meer te weten te komen over het lesgeld, de kosten en de totale uitgaven.

Een student die afstudeert met een LLB in International Law Studies kan werk zoeken bij bedrijven en instellingen die zich bezighouden met internationale aangelegenheden. Met extra training en scholing kunnen studenten vaak werken als rechters, advocaten en juridische adviseurs en kunnen ze werken voor internationale zakelijke belangen. Afgestudeerden worden soms ingehuurd als beleidsadviseur voor maatschappelijke organisaties, paralegals, griffiers, onderzoekers en advocaten.

Een opleiding in internationale rechtenstudies wordt in veel landen aangeboden door een verscheidenheid aan instellingen voor hoger onderwijs. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.