Keystone logo

4 LLB Opleidingen in Rechtenstudies Studies ondernemingsrecht Commercieel recht 2024

Filters

Filters

  • LLB
  • Rechtenstudies
  • Studies ondernemingsrecht
  • Commercieel recht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

LLB Opleidingen in Rechtenstudies Studies ondernemingsrecht Commercieel recht

Een LLB wordt toegekend aan personen die het rechtenstudie- of standaardrechtsprogramma hebben voltooid. Het is een bachelorniveau en in de meeste landen is extra opleiding of onderwijs vereist voor afgestudeerden om recht te doen. Een eerdere universitaire opleiding of een hbo-opleiding is meestal vereist voor toelating tot een LLB-programma.

Wat is een LLB in handelsrecht? Het is een bachelor in de rechten met de nadruk op het bedrijfsleven. Studenten kunnen cursussen volgen die hen helpen commercieel bewust te worden en een beter begrip van het ondernemingsrecht kunnen krijgen. Klassen kunnen onderwerpen omvatten zoals strafrecht, contractenrecht, onrechtmatige daad, geschillenbeslechting, handelsrecht, vennootschapsrecht in context en globalisering, handel en natuurlijke hulpbronnen.

Veel afgestudeerden vinden dat ze de school verlaten met een gevarieerde vaardigheden. Ze kunnen het vermogen ontwikkelen om complexe informatie duidelijk te interpreteren en te verklaren. Ze kunnen ook sterke schrijf- en onderzoeksvaardigheden verwerven. Deze vaardigheden kunnen studenten helpen bij hun carrière.

Een LLB in handelsrecht wordt aangeboden in veel rechtsgebieden met common law. De kosten van het lesgeld kunnen variëren, afhankelijk van de locatie van de universiteit. Na onderzoek en het kiezen van een instelling om deel te nemen, neem rechtstreeks contact op met de school voor gedetailleerde informatie over de kosten van deelname.

Een LLM in handelsrecht is een kwalificerende graad die studenten in staat stelt om door te stromen naar een LLM of een training voor het bartoets om een ​​praktiserend advocaat te worden. Individuen die meer geïnteresseerd zijn in zaken, kunnen de school verlaten met een solide basis in de handelswetgeving om hen klaar te stomen voor een reeks zakelijke instellingen. Afgestudeerden kunnen ook worden voorbereid op een loopbaan als docent, bankier, manager van een bedrijf of non-profitorganisatie, en directeur financiën of personeelszaken.

Een LLM in handelsrecht wordt aangeboden aan vele universiteiten over de hele wereld. Online cursussen zijn mogelijk beschikbaar via sommige programma's. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.