Keystone logo

Filters

 • LLB
 • Verenigd Koninkrijk
 • Manchester
 • Full time
Vakgebieden
  Business Studies (0)Economische studies (0)Gezondheidszorg (0)
 • Rechtenstudies (17)
 • Talen (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

17 Full time LLB Opleidingen in Manchester, Verenigd Koninkrijk voor 2024

  Full time LLB Opleidingen in Manchester, Verenigd Koninkrijk

  Manchester staat bekend om haar architectuur en heeft UK op een na grootste stedelijke gebied, 5 keer groter dan de stad zelf. Er zijn slechts drie universiteiten, maar ze hebben in totaal 73.000 studenten.

  UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

  Na een individuele undergraduate onderwijs is afgerond, zal hij of zij moet een LLB om daadwerkelijk te oefenen op het gebied van wetgeving na te streven. Dit programma duurt meestal drie tot vier jaar in beslag.

  Voltijdstudies zijn studies waarvoor een student dagelijks lessen moet volgen, meestal gedurende ten minste vier uur per dag. Het belangrijkste voordeel van voltijdstudies is dat studenten hun studie in een kortere tijd kunnen afronden. Dit kan gunstig zijn voor degenen die sneller willen afstuderen of eerder willen gaan werken.