Keystone logo

7 LLB Opleidingen in Rechtenstudies Studies nationaal recht Europees recht 2024

Filters

Filters

  • LLB
  • Rechtenstudies
  • Studies nationaal recht
  • Europees recht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

LLB Opleidingen in Rechtenstudies Studies nationaal recht Europees recht

Studenten verdienen van een LLB in Europees recht zullen bedreven zijn in het begrijpen van de rechtsstelsels van de landen van de Europese Unie, alsmede niet-EU-landen (IJsland, Noorwegen en Zwitserland, bijvoorbeeld). Programma omvat een Europees Recht mate zullen ook aspecten van het internationaal recht, maritieme wetten en sociale / economische systemen van de Europese landen te benadrukken.

Wat is de Europese wet?

Europese wetgeving richt zich fundamenteel op de set van wetten die landen van de Europese Unie. Hoewel er geen formele grondwet moet nog worden gecodificeerd door de EU, hebben verdragen geïmplementeerd dat de EU-regelgeving bedoeld om te functioneren als gecodificeerde wetten bepalen. Deze verdragen ook richtlijnen genoemd richtlijnen en verordeningen bij de creatie van nieuwe wetten nodig is af te bakenen.

Wat doet een LLB in Europees Recht uit?

Het Europees Hof van Justitie is verantwoordelijk voor de officiële interpretaties van het Unierecht en beslist of acties van de EU wettig en geldig. Studenten verdienen van een LLB in Europees recht zal moeten cursussen omgaan met jurisprudentie studies waarbij beslissingen van het Europees Hof van Justitie evenals belangrijke geval adjudications gemaakt door verschillende EU-landen.

Wat zijn de vereisten voor een LLB in Europees recht?

Naast de traditionele klassen bestaande uit cursussen van een typische LLB programma zullen de studenten die willen een LLB verdienen in de Europese wetgeving nodig om een taalcursus te volgen bij de "B2 "-niveau (vastgesteld door de Raad van Europa, Common European Framework of Reference voor Talen).Ook wordt aanbevolen dat de studenten verwerven een rudimentair begrip van de Poolse taal op de aangewezen "A1 " door de Raad van Europa 's taaleisen niveau.

Welke carrière met een LLB in Europees recht?

Natuurlijke personen die een LLB in Europees recht gekwalificeerd zijn om de werkgelegenheid direct te krijgen in het land waar ze verdienden hun diploma. Werken in andere Europese landen vereist in het algemeen de advocaat passeert een landspecifieke bar examen of andere test die hem / haar in staat stelt om de wet legaal praktijk in dat land. Aangezien de EU-wetgeving is vrij uniform, het proces van het verkrijgen van toestemming om te werken als advocaat in verschillende Europese landen is niet tijdrovend of moeilijk.

Lonen verdiend door houders van een LLB in Europees recht zijn hoger dan de traditionele LLB lonen als gevolg van de noodzaak voor de advocaat vertrouwd met speciale wetten die specifiek zijn voor de Europese landen.