Keystone logo

11 LLB Opleidingen in Criminologie 2024

Filters

Filters

  • LLB
  • Rechtenstudies
  • Studies strafrecht
  • Criminologie
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

LLB Opleidingen in Criminologie

Voor degenen die een loopbaan in de wet volgen, biedt een Bachelor of Laws (LLB) de meeste afgestudeerden de mogelijkheid om rechten te oefenen, afhankelijk van het land. Academische cursussen legt de basis voor het begrijpen van de wet en biedt de nodige vaardigheden voor de praktijk van de wet.

Wat is een LLB in Criminology? Cursussen zijn gericht op wetgeving met een toepassing uit de echte wereld. Studenten leren de belangrijkste grondslagen van de wet en criminologie, evenals ethiek, juridische concepten en juridische systemen. Coursework leert ook wetenschappers psychologie, mensenrechten en sociologie om hen voor te bereiden op het leven werken met de criminele mentaliteit. Sommige programma's bieden de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Programma's nemen slechts drie jaar in beslag en duren zes jaar.

Honing analytische en kritisch denken vaardigheden zijn noodzakelijke componenten van de graad, maar kunnen ook studenten buiten het personeel helpen in hun interpersoonlijke relaties en algemene levensbeslissingen. Een diep begrip van de wet helpt programmadeelnemers het algemene politieke landschap te begrijpen en een algemeen begrip van anderen te bieden.

Studenten moeten tijd besteden aan onderzoek naar de kosten van het bijwonen van hun gekozen LLB-programma en extra items, inclusief kost en inwoning. De kosten variëren afhankelijk van de instelling en locatie.

Afgestudeerden met een LLB in Criminologie zijn strafrechtadvocaten geworden, maar velen hebben ook een loopbaan gevolgd bij wetshandhaving om criminelen te vangen en zaken op te lossen. Sommige potentiële banen zijn onder meer een criminoloog, voorwaardelijke voorwaardelijke functionaris of reclasseringsambtenaar, politiedetective en forensisch wetenschapsmonteur. Afgestudeerden hebben er zelfs voor gekozen om hun loopbaan in het buitenland voort te zetten en te genieten van alles wat de internationale gemeenschap te bieden heeft. De meeste kansen op werk bieden afgestudeerden de kans om gemeenschappen veilig te houden en anderen te helpen.

Studenten hebben de keuze tussen instructie op de campus of de flexibiliteit van een online klaslokaal om hun studie af te ronden. Start uw volgende stappen met een zoekopdracht voor uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.