Keystone logo

2 LLB Opleidingen in Rechtenstudies Studies burgerlijk recht 2024

Filters

Filters

  • LLB
  • Rechtenstudies
  • Studies burgerlijk recht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

LLB Opleidingen in Rechtenstudies Studies burgerlijk recht

Een LLB, of Bachelor of Laws, is een undergraduate-programma dat vaak wordt gevolgd door studenten die een carrière in de advocatuur willen volgen. Het programma is meestal drie tot vier jaar lang en introduceert vaak een student aan de belangrijkste concepten, theorieën en geschiedenis van de wet.

Wat is een LLB in Civil Law Studies? Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op een carrière in de advocatuur door hen kennis te laten maken met rechtskwesties door middel van instructie, studie, onderzoek, lezingen en seminars. De belangrijkste onderzoeksgebieden kunnen contracten, testamenten, ongevallen en eigendommen omvatten die resulteren in geschillen tussen en tussen mensen en andere entiteiten. De cursussen zijn vaak ontworpen om het afgestudeerde vertrouwen te geven in een juridische carrière, maar het kan ook een sterke basis vormen om andere gebieden en studiegebieden te verkennen.

Leerders die deze opleiding volgen, ontwikkelen vaak sterke organisatievaardigheden die hen helpen op het werk en bij persoonlijke inspanningen. Ze kunnen expertise opdoen over het beslechten van geschillen tussen partijen, evenals de mogelijkheid om contracten en testamenten te schrijven, wat kan resulteren in uitgebreide carrièremogelijkheden.

De kosten van dit programma zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder collegegeld, verblijf, de duur van het programma en boeken en materialen. Contact opnemen met de school is de beste manier om de definitieve uitgaven voor elk programma te begrijpen.

Studenten die afstuderen met een LLB gaan vaak door met verdere studies op juridisch gebied. Ze kunnen meestal zoeken naar werk als paralegal, ambtenaar, onderzoeker of recordtechnicus. Dit programma kan de deur openen naar een carrière als advocaat, rechter, pleitbezorger van patiënten, juridisch adviseur, juridisch docent en juridisch onderzoeker. Afgestudeerden vinden vaak werk bij advocatenkantoren, overheidsinstellingen, bedrijven, banken en andere financiële instellingen.

De LLB in Civil Law Studies wordt aangeboden in vele universiteiten over de hele wereld. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.