Keystone logo

17 Juris Doctor Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechtenstudies 2024

Filters

Filters

  • Juris Doctor
  • Rechtenstudies
  • Algemene Rechten Studies
  • Rechtenstudies
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Juris Doctor Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechtenstudies

Een Juris-arts is een diploma in de rechten van het bedrijfsleven en bereidt studenten doorgaans voor op een bar-examen. Voor de meeste programma's is vereist dat personen ten minste een undergraduate-diploma hebben behaald. Een JD duurt meestal drie jaar voltijds om te voltooien.

Wat is een Juris Doctor in Law Studies? Het is een veeleisend en boeiend programma dat studenten kennis laat maken met de fijne kneepjes van de wet en ze probeert klaar te maken voor het bar-onderzoek. Het eerste jaar wordt meestal besteed aan het leren van enkele van de grondbeginselen van het recht, met cursussen zoals contracten, onrechtmatige daden, strafrecht, burgerlijke rechtsvordering, eigendom, juridisch onderzoek en schrijven en schriftelijke en mondelinge pleitbezorging. Naarmate individuen door het programma gaan, hebben ze mogelijk meer kansen om hun focus te richten. Studenten kunnen de mogelijkheid hebben om vanuit een multidisciplinair perspectief naar de wet te kijken.

Veel rechtenstudenten verlaten de school met sterke schrijf- en communicatievaardigheden. Ze kunnen ook hun overtuigende vaardigheden ontwikkelen. Dit zorgt meestal voor een zeer gearticuleerd individu en kan de kans op het verkrijgen van een goedbetaalde baan vergroten.

Veel openbare en privéscholen over de hele wereld bieden een Juris Doctor-opleiding aan. Dit kan een aanzienlijk effect hebben op de lesprijs. Zoek een school die past bij jouw behoeften en neem contact op met het kantoor van de opnames voor meer informatie over het collegegeld.

Veel mensen kiezen ervoor om het baronderzoek te doen en worden procureurs, maar een diploma in de rechten opent ook veel andere deuren. Afgestudeerden kunnen worden gekwalificeerd om een ​​loopbaan in de uitgeverij, de politiek, de openbare dienst of het hoger onderwijs na te streven. Banen die een persoon met een JD-graad kan bekleden zijn onder meer rechter, magistraat, bemiddelaar, directeur stadsplanning, bedrijfsjurist, milieuadvocaat advocaat of gerechtsambtenaar.

Sommige Juris Doctor in Law Studies-lessen zijn mogelijk online beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.