Keystone logo
Yunnan University Meester in de rechten
Yunnan University

Meester in de rechten

Kunming, China

2 Years

Chinese

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CNY 20.000 / per year *

Op de campus

* Collegegeld: 20.000 yuan per persoon voor elk academiejaar. Aanvraagkosten: 600 yuan per persoon.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Opgericht in 1933, is de Law Department of Yunnan University een van de vroegste juridische scholen in het zuidwesten van China. In 1952 werd de afdeling verplaatst naar Chongqing op basis van de nationale aanpassing van de faculteit, samen met andere rechtsscholen om de Southwest College of Political Science and Law te vormen. In 1980 werd de juridische afdeling van de Yunnan University herbouwd en begon het nieuwe jaar nieuwe studenten in te schrijven. In 1999 fuseerden de afdelingen recht en economisch recht van het voormalige Yunnan Junior College voor Politiek en Recht met de nieuwe School of Law van Yunnan University , het meest cruciale juridische onderwijs- en onderzoekscentrum in de provincie Yunnan.

Goals

In een nieuw tijdperk van de 21ste eeuw heeft de School of Law van Yunnan University zich geëngageerd om de talentencultuur, de discipline-constructie, het wetenschappelijk onderzoek en de gemeenschapsdienst te verbeteren en ondertussen ook een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de constructie van juridische systemen.

majors

De school heeft nu vier afdelingen, waaronder een afdeling van theoretisch en etnisch recht, afdeling straf- en antidrugswetgeving, afdeling economisch en intellectueel eigendomsrecht en afdeling internationale en Zuidoost-Aziatische wetgeving, 10 onderwijs- en onderzoeksbureaus, 10 onderzoeksinstituten en de redactie van Yunnan University Journal (Law Edition).

De school heeft twee niet-gegradueerde majors, een wetenschap van het recht en antidrugswetenschappen, gearrangeerd en is geaccrediteerd voor de eerste-niveau meester in de rechten met 10 professionele majors. Het biedt ook Juridische Masteropleiding voor Rechtse en niet-juridische majors en onderneemt de ontwikkeling van promovendi in etnische en internationale juridische majors aan Yunnan University van Yunnan University .

Faculteit

De school heeft nu 95 administratieve en onderwijzend personeel, waaronder 14 hoogleraren, 35 universitair hoofddocenten en 26 docenten, waarvan 80 procent een masterdiploma of hoger heeft.

Onderzoek

De school heeft meer dan 200 boeken en meer dan 2000 academische papers gepubliceerd. Het heeft bijna 30 onderzoeksprojecten op nationaal niveau en meer dan 100 op provinciaal niveau voltooid en veel prijzen voor onderwijs en onderzoek gewonnen. Een aantal leraren heeft titels ontvangen van provinciale deskundigen op het gebied van sociale wetenschappen.

internationalisering

In de afgelopen jaren heeft de school zich actief bezig gehouden met internationale intercollegiale uitwisselingen en samenwerking en diepgaande academische communicatie gevoerd met de Universiteit van Louisville, de Universiteit van Aberdeen, de Universiteit van Oslo, de Universiteit van Leiden, enz. Daarnaast heeft ze ook uitwisselingen en training uitgevoerd programma's voor postdoctorale opleidingen bij de Saarland University.

Beurs

Naast de beurs van Yunnan University , biedt de School of Law fellowship en financiële beurzen aan studenten, waaronder het Rongding-onderwijsfonds, Pan-Chen-beurs en Baqian advocatenbeurs. Elk jaar kunnen honderden collegestudenten de beloningen en subsidies ontvangen.

Contactgegevens

Adres: Law Building, Chenggong Campus, Yunnan University , College Town van Chenggong District, Kunming, provincie Yunnan
E-mail: [email protected]
Tel: 86-871-65033171 (faculteitsbureau), 65036550 (onderwijsadministratiekantoor), 65033627 (afgestudeerd bureau)

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • LLM in verzekeringsrecht
  • Johannesburg, Zuid-Afrika
 • Online LLM in International Law and Treaty Law
  • Washington, Verenigde Staten
  • Gambia Online, Gambia
 • LLM Advanced Studies in Europese en internationale mensenrechtenwetgeving
  • Leiden, Nederlanden