Keystone logo
Washington University School of Law Master in de rechtswetenschappen aan de Washington University School of Law
Washington University School of Law

Master in de rechtswetenschappen aan de Washington University School of Law

St. Louis, Verenigde Staten

Engels

Full time

Sep 2023

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

De online Master of Legal Studies (MLS) is voor Amerikaanse staatsburgers

De online Master of Legal Studies (MLS) van de Washington University School of Law biedt een diepgaand perspectief op het rechtsstelsel in de VS en ontwikkelt praktische vaardigheden die door advocaten worden gebruikt - debat, analytisch denken, juridisch schrijven en meer. Ontworpen voor niet-juristen, biedt het diploma studenten het juridische inzicht dat nodig is om hun loopbaan te bevorderen in een breed scala van beroepen - van bedrijf tot gezondheidszorg. Het programma wordt volledig online geleverd via @WashULaw en combineert live, face-to-face lessen met zelfstudiecursussen die worden ontworpen en gegeven door Washington University School of Law faculteit aan de faculteit Washington University School of Law . Afgestudeerden van het online Master of Legal Studies-programma krijgen hetzelfde diploma als kandidaten op de campus, nemen deel aan het afstuderen en worden lid van het wereldwijde alumni-netwerk van de Washington University School of Law .

Programma voordelen:

  • Academisch streng curriculum ontworpen en afgeleverd door Washington University School of Law faculteit Washington University School of Law faculteit Washington University School of Law .
  • Studenten moeten voldoen aan dezelfde selectieve toelatingsvoorwaarden als studenten in het on-campus-programma.
  • Live, online lessen, laat studenten netwerken met klasgenoten over de hele wereld in een intieme, collaboratieve omgeving.
  • Studenten profiteren van specifieke studentenondersteuning van toelatingsexamen tot en met afstuderen, waaronder het alumni-netwerk van de Washington University School of Law .
  • Echte toepassing van cursusinhoud door een optionele onderdompeling in een week in St. Louis, MO, waar studenten live rechtszittingen houden, wettelijke oriëntatiepunten bezoeken en persoonlijk netwerken met collega-hoogleraren.
109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen