Keystone logo
Western Michigan University, Cooley Law School

Western Michigan University, Cooley Law School

Western Michigan University, Cooley Law School

Invoering

OVER

Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School is een private, non-profit, onafhankelijke law school geaccrediteerd door de American Bar Association en de Higher Learning Commissie.

Onze Missie

De Missie van de Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School is om de afgestudeerden voor de toegang tot de advocatuur te bereiden door middel van een geïntegreerd programma met praktische juridische beurs als leidraad en focus. Deze missie bestaat uit het verschaffen van een brede toegang tot degenen die de mogelijkheid om rechten te studeren te zoeken, terwijl de eis dat degenen aan wie deze mogelijkheid geboden strenge academische normen te voldoen WMU-Cooley's.

Onze Geschiedenis

WMU-Cooley is een onafhankelijke, afgestudeerd college van rechtswege geaccrediteerd door de American Bar Association (321 North Clark Street, Chicago, IL 60610, telefoon: 312-988-5000) sinds 1975, de Higher Learning Commissie (30 North LaSalle Street, Suite 2400, Chicago, Illinois 60602-2504 Telefoon: 800-621-7440 / Fax: 312-263-0456) sinds 2001 en een lid van de North Central Association. WMU-Cooley is uitgegroeid van een regionale wet school in Lansing, Michigan, een van de nationale statuur. Wij zijn de 's lands grootste Juris Doctor programma en de meest uitgebreide geaccrediteerde part-time juridische opleiding. Een eerlijke en objectieve toelatingsbeleid en taai, praktische, professionele juridische opleiding hebben een belangrijke plaats voor de WMU-Cooley onder Amerikaanse wetgeving scholen gecreëerd.

De westelijke Universiteit van Michigan Thomas M. Cooley Law School werd in 1972 opgericht door een groep van advocaten en rechters onder leiding van de toenmalige Chief Justice van de Michigan Supreme Court, Thomas E. Brennan. De school werd genoemd voor Thomas McIntyre Cooley, een jurist en het beoefenen van advocaat van de 19e eeuw.

WMU-Cooley Law School leert de studenten de kennis, vaardigheden, en ethiek die nodig zijn om een ​​succes in de wet en een waardevol lid van de samenleving. WMU-Cooley heeft een juridische opleiding curriculum en programma ontworpen om de studenten voor te bereiden op de praktijk van het recht door middel van ervaren-based onderwijs van de advocaat van vaardigheden ontwikkeld. Studenten leren juridische theorie toe te passen op situaties die zij kunnen tegenkomen als het beoefenen van advocaten. Als onderdeel van de WMU-Cooley's Professionaliteit Plan, worden Cooley studenten ook geleerd van de door de Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School gemeenschap aangenomen Professionaliteit Principles.

WMU-Cooley is ook toegewijd aan het verstrekken van een juridische opleiding om mensen uit alle lagen van het leven. WMU-Cooley is trots op haar diverse nationale en internationale studenten, waar studenten, door middel van eerlijke en objectieve toelatingsbeleid, hebben de mogelijkheid om de wet te leren.

Locaties

  • Lansing

    Lansing Campus 300 S. Capitol Avenue Lansing, MI 48933, , Lansing

Vragen