Keystone logo
University of Westminster Rechten LLB Honours
University of Westminster

Rechten LLB Honours

London, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15.400 / per year *

Op de campus

* internationaal - VK/EU: £ 9.250 (per academisch jaar)

Invoering

Cursusoverzicht

Recht is een interessante en uitdagende discipline die op elk niveau van invloed is, van het individuele dagelijkse leven van mensen tot de activiteiten van de overheid op het internationale toneel. De internationale dimensie van juridische studie is steeds belangrijker geworden, op een breed scala van rechtsgebieden, omdat de invloed van de Europese en internationale organisaties zo groot is geworden.

De Law LLB Honours-cursus biedt je een spannende en dynamische educatieve ervaring, terwijl je ook de kernvakken krijgt die vereist zijn door de professionele juridische instanties. De advocatuur vereist dat afgestudeerden over zowel intellectuele als praktische vaardigheden beschikken, en de cursus behandelt deze vereisten expliciet met een gestructureerd programma voor de ontwikkeling van vaardigheden. Het zal je ook uitrusten met de overdraagbare en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor levenslange persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Onze LLB-cursus biedt u een uitstekende hoeveelheid keuze. Naast de kernmodules, vereist door de professionele juridische instanties, kun je een breed scala aan onderscheidende modules bestuderen die passen bij jouw interessegebieden.

Je krijgt een grondige kennis en begrip van de fundamentele doctrines en principes die ten grondslag liggen aan het Engelse rechtssysteem en daarbuiten.

Je krijgt de kans om een uitgebreid scala aan opties te bestuderen die brede en diverse rechtsgebieden bestrijken die nauw verband houden met de onderzoeksinteresses van het personeel. Deze opties kunnen aan elkaar worden gekoppeld om een van de zes coherente stromen te vormen: handelsrecht, strafrecht en justitie, entertainmentrecht, mensenrechten, recht en theorie en welzijnsrecht.

Je kunt ook een internationale dimensie aan je studie toevoegen door nog een jaar rechten in het buitenland te studeren in een van de partnerinstellingen van de school in Europa en in het buitenland. Een deel van de studies in het buitenland wordt uitgevoerd in het kader van het Erasmus-programma dat is opgezet door de Europese Commissie.

Onderwijsmethoden omvatten lezingen, seminar-gebaseerde discussies, klaspresentaties, uitgenodigde gastsprekers en praktische groepsoefeningen.

Evaluatiemethoden omvatten open- en geslotenboekexamens, in-class tests, mondelinge presentaties en schriftelijke cursussen.

Professionele erkenning

Deze cursus is een kwalificerende graad in de rechten en afgestudeerden die advocaat of advocaat willen worden, krijgen vrijstelling van de beroepsorganisaties.

109555_button_lees-meer-over-dit-programma-op-de-scholen-website.png

Carrièremogelijkheden

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen