Keystone logo
University of Westminster LLM Recht en Technologie
University of Westminster

LLM Recht en Technologie

London, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15.000 / per year *

Op de campus

* internationaal | VK: £ 12.500

Postgraduate Online Open Day

Invoering

Met de snelle vooruitgang in de technologie en de dagelijkse sprongen in het wetenschappelijk inzicht in de zaken die ons dagelijks leven beïnvloeden, verandert de maatschappij in een ongekend tempo. Ook het recht wordt beïnvloed door en wordt geconfronteerd met technologische en wetenschappelijke veranderingen, zowel met betrekking tot veranderingen in de beroepspraktijk als het soort kennis en zaken waarvoor regels en wetten worden opgesteld. We hebben een cursus ontworpen die je zal helpen je kennis van de belangrijkste juridische kwesties met betrekking tot technologische en wetenschappelijke ontwikkeling te ontwikkelen.

De Law and Technology LLM stimuleert kritische vragen over technologische en wetenschappelijke veranderingen, specifiek in relatie tot het recht. De cursus houdt zich ook bezig met politieke, sociale en ethische vragen over de manier waarop het recht veranderingen in technologie en wetenschappelijke kennis opvangt en benut. De relatie tussen recht en technologie, en de daarmee samenhangende ethische vragen die zich op dit gebied voordoen, is dynamisch. Daarom biedt deze cursus je de ruimte om de huidige uitdagingen te evalueren en na te denken over mogelijke antwoorden op regelgevingsvraagstukken. Deze LLM zal u uitrusten met de belangrijkste analytische en onderzoeksvaardigheden die kunnen worden ingezet binnen het beroep en daarbuiten.

Het onderwijs vindt plaats door middel van een mix van praktisch, creatief en samenwerkend leren, en onafhankelijk onderzoek met vaste materialen en door de docent gefaciliteerde discussies, zowel in de klas als online. De cursus helpt je bij het verwerven van en focussen op de vaardigheden die nodig zijn in de advocatuur en daarbuiten, en helpt je inzetbaarheid te vergroten in de juridische technologie-gerelateerde gebieden, zoals die met betrekking tot rechtspraktijk en innovatie, juridische ethiek, juridisch en openbaar beleidsonderzoek, en naleving en regelgeving. Het biedt ook een goede basis voor functies in het ambtenarenapparaat, liefdadigheidswerk en sociale belangenbehartiging.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

  • Je verkent het belang en de impact van nieuwe technologische ontwikkelingen op het recht aan de hand van relevante voorbeelden.
  • De cursus helpt je om kritisch en ethisch na te denken over de waarde en impact van dergelijke ontwikkelingen in een snel veranderende en steeds meer technologisch gedreven wereld.
  • Je krijgt de kans om je eigen verwoording van kritische kwesties te ontwikkelen door middel van een traditionele tekstgebaseerde scriptie, een projectgebaseerd verslag of een speculatief ontwerp.
  • Je zult deel uitmaken van een levendige en diverse academische gemeenschap in het hart van Londen die zich inzet voor de ontwikkeling van sociaal bewuste, ondernemende en kritisch denkende individuen.
  • Je werkt samen met academici die hoogwaardig onderzoek doen op het gebied van recht en technologie

Waarom deze cursus bestuderen?

Onderwezen door experts

Je krijgt les van vooraanstaande academici en professionals op het gebied van recht en technologie.

Meer individuele focus

De cursus wordt gegeven door experts door middel van klein groepsonderwijs, één-op-één begeleiding en samenwerkings- en solowerk, wat leidt tot een grotere individuele focus.

Fantastische locatie

Je studeert vanaf onze campus in Centraal-Londen, wat betekent dat je gemakkelijk toegang hebt tot de beste advocatenkantoren en bronnen van de hoofdstad.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Programma levering

Over de school

Vragen