Keystone logo
University of Westminster

University of Westminster

University of Westminster

POSTGRADUATE OPEN AVOND

5 juni 2024

Invoering

The University of Westminster - Een wereldwijde universiteit met Londense energie

  • Wees jezelf op een universiteit waar individualiteit wordt aangemoedigd, diversiteit wordt gevierd en alles mogelijk is .
  • Met drie van de vier campussen in het centrum van Londen, krijg je de kans om praktische vaardigheden en professionele expertise op te doen voor je toekomstige carrière, terwijl je deel uitmaakt van een ondersteunende en levendige gemeenschap. Ga aan de slag met onze gespecialiseerde onderwijsfaciliteiten in een leeromgeving die gericht is op ondersteuning en inzetbaarheid .
  • Sinds 1838 helpen we studenten van alle achtergronden om hun potentieel te bereiken. Met meer dan 19.000 studenten uit meer dan 160 verschillende landen zijn we er trots op een van de meest diverse universiteiten in het VK te zijn .
  • Onze nauwe relaties met werkgevers en toonaangevende bedrijven zullen u helpen een duurzaam wereldwijd netwerk op te bouwen en uw carrièrevooruitzichten te vergroten. En als student in een van 's werelds beste studentensteden kun je genieten van een eindeloze keuze aan sociale en culturele activiteiten, van theaters en muziek tot bars, restaurants en sport .

Locaties

  • London

    University of Westminster Marylebone Road, 35, NW1 5LS, London

Vragen